Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
На колегата од форум, фиатовата брегаста е од кашкавал направена. Само со едно нитрирањето, кашкавалот стана подобно за работата за која е наменета. Последен пат кога штелавме брегасти, читава беше. Се надевам дека челикот само со нитрирање ке биде доволно отпоррн на абење. Нови каткамс се двужат околу 600е. Во грција бобис камс прават регринд за околу 150е по брегаста. FilipM имаше кај нив средувано едни. Твој совет е да баталиме тоа во мк?
picku malter... noemvri...@Deno svaka ti dala(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)zamaram kako stoka ama volanceto perfektura pred cunami... alaf da ti e ima dosta stvari... za sea neka stoi volancevo pa koa kje stignat drugite blagodeti kje se druzime
Цитат: darko mk5 на 06 Мај 2018, 01:50:05 ampicku malter... noemvri...@Deno svaka ti dala(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)zamaram kako stoka ama volanceto perfektura pred cunami... alaf da ti e ima dosta stvari... za sea neka stoi volancevo pa koa kje stignat drugite blagodeti kje se druzime Браво за Дено, фабрика. Зашто не сакаше жолта/црвена лентичка горе? (Сигурно си размислил, само ме интересира на што си ја базирал одлуката. Сепак race car е голфо’ )