Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Toa e top cena, mene ke me fatat 640 za 17ki
Wobble bolts. Би требало да е ОК ако хабот е точен за твојата кола.
Цитат: Deni на 05 Април 2011, 00:23:53 amWobble bolts. Би требало да е ОК ако хабот е точен за твојата кола...kolku sto znam wobble bolts fakaat leziste - stranicno a ne centralno?
Цитат: Stratro на 05 Април 2011, 00:34:39 amЦитат: Deni на 05 Април 2011, 00:23:53 amWobble bolts. Би требало да е ОК ако хабот е точен за твојата кола...kolku sto znam wobble bolts fakaat leziste - stranicno a ne centralno?Не те разбрав, што? Тие се штрафови со климава глава што се мести на која сака страна. Така да можеш да ги ставиш тие бандажи, само ако хабот е точен.
Цитат: Deni на 05 Април 2011, 00:47:05 amЦитат: Stratro на 05 Април 2011, 00:34:39 amЦитат: Deni на 05 Април 2011, 00:23:53 amWobble bolts. Би требало да е ОК ако хабот е точен за твојата кола...kolku sto znam wobble bolts fakaat leziste - stranicno a ne centralno?Не те разбрав, што? Тие се штрафови со климава глава што се мести на која сака страна. Така да можеш да ги ставиш тие бандажи, само ако хабот е точен.Taka de..samo sto glavata na strafot stega stranicno .bidejki rastojanieto bandaz vs trkalo e 112 vs 110 ....so drugi zborovi taa nikogas nema da stegne kako 110 na 110?
кај Фати има такви штрафови, сум ги користел, нема никаков проблем, така да не се замарај слободно барај 5x112 бандаши, а за штрафови не е проблем. а за глафчината (не хаб ) исто така се прават центри (прстени) така да и тоа не е некој пресуден фактор да се органичиш во изборот.
Цитат: Mato_Zlato на 05 Април 2011, 08:26:56 amкај Фати има такви штрафови, сум ги користел, нема никаков проблем, така да не се замарај слободно барај 5x112 бандаши, а за штрафови не е проблем. а за глафчината (не хаб ) исто така се прават центри (прстени) така да и тоа не е некој пресуден фактор да се органичиш во изборот.Само прстен, као прстен ги има и од пластика, за екцентар коа ги стегаш штрафовите... тие сите 4 да ти ги направи некој не се скапи... Купи кило пластика, во цилиндар... и на дребонг за 10 мин ги имаш