Автор Тема: MotoGP  (Прочитано 90204 пати)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7826
  • Плинаш!!!
Одг:
« Одговори #330 на: 08 Ноември 2015, 13:55:42 pm »
Во колку почнува?

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Одг: MotoGP
« Одговори #331 на: 08 Ноември 2015, 14:23:11 pm »
Во 14:00.

http://www.vipleague.me/motorsports/336941/1/moto-gp-2015---moto-gp-grand-prix-spain(race)-live-stream-online.html

Ајде уште 16 круга, одлична трка. Само хондиве да го поминат Лоренцо.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7826
  • Плинаш!!!
Одг:
« Одговори #332 на: 08 Ноември 2015, 14:27:22 pm »
Каква трка......

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
« Одговори #333 на: 08 Ноември 2015, 14:41:01 pm »
^- Мртва трка, освен престугнвањата на Роси кои беа очекувани..

Маркез е 10% побрз од Лорензо и може да го помине во секој момент, ама.. :) Денес ходните на Маркез и Педроса се побрзи од Лорензо, ама тоа е тоа... да не беше последна трка и ваква ситуација, ќе го поминеа Лорензо уште одамна.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #334 на: 08 Ноември 2015, 14:48:50 pm »
Формула глеам 25-30 години али ваква гомнарија никад немам видено, ебати и шпанци и хонда и све да ти ебам.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
« Одговори #335 на: 08 Ноември 2015, 15:02:40 pm »

Отсутен Igor

• Легенда
« Одговори #336 на: 08 Ноември 2015, 15:07:50 pm »
Формула глеам 25-30 години али ваква гомнарија никад немам видено, ебати и шпанци и хонда и све да ти ебам.

Што ти е крива Хонда да ти ебам Алфата...

;D ;D ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #337 на: 08 Ноември 2015, 15:09:10 pm »
Националнато го турија пред тимот, ебати шпанската нација без химна и ебати хондата без хиерархија ..

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #338 на: 08 Ноември 2015, 15:19:43 pm »
И педерчето маркез му чуваше грб на лоренцо од Дани. Од авион се гледа дека ако сакаше ќе го поминеше

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2608
  • Custom made interiors
« Одговори #339 на: 08 Ноември 2015, 17:24:08 pm »
Штета. Голема штета за казната на Роси! Не смееја да направат такво нешто за трка од ваква важност, и не само за трката туку за цел шампионат.

The real Champion for me!

се друго не вреди да се коментира...

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #340 на: 08 Ноември 2015, 19:40:57 pm »

Овие од сител на шо дроги се :)

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14288
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #341 на: 08 Ноември 2015, 20:11:35 pm »
Za niv toj e sampion :D Sega uste vo S.Koreja da vidime koj go imaat proglaseno za sampion. ;D

Prege slusav na tv deka nekoj si arbitrazen sud trebalo da donesi nekoja odluka posle edna godina ama ne mi se veruva deka taa odluka ke promeni nesto.Sega ostanuva slednata sezona da vidime sto ke donesi.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
« Одговори #342 на: 08 Ноември 2015, 22:04:13 pm »
Во баскет има и штипење и гурање, ама тој што ќе пружи лакт во вилица, тој добива техничка.
Во фудбал има пцуење и гестикулирање, ама тој шо ќе мавне со глава у нос на другиот, тој добива црвен и казна.
Така и Роси, заслужена му беше казната, си падна на провокација, ко` почетник. Казна мораше да има. За жал, таа казна влијаеше на неговата борба за титула. Јас многу сакав денес да успее нешто повеќе да направи од тоа што го направи, ама ете, за жал не успеа.
Лоренцо да земеше титула без казната на Роси (а имаше шанси и тоа да се деси, нели?), неговата титула ќе беше 100% заслужена. Човекот имаше одлична сезона и повеќе победи од Роси. Да не му го одземаме тоа.

Најголемо педерче е Маркез. Веројатно покрај педер и хомосексуалец е.  

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
« Одговори #343 на: 08 Ноември 2015, 22:26:01 pm »
Трагичното е што го имаа во секој момент Лоренцо, не сме навикнати да го гледаме Маркез како се шлепа позади некој. Поминувал и каде што немал шанси и ја користел дури и приликата што не постои, а тука имаше можности колку сака и цела трка ништо. Без казната на Роси ќе гледавме уште поинтересна трка, ама тоа е. Врвна класа се сите тројца, ама овој пат би се сложил со Сител. :)

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2608
  • Custom made interiors
« Одговори #344 на: 09 Ноември 2015, 00:44:00 am »
Za Lorenzo nemam i jas nikakvi zamerki, si izvozi covekot fantasticna sezona za toa da nema zbor osven cvilenjeto za pred poslednata trka.
A Markez so negovite postapki definitivno mi stana antipaticen i sigurno nema da navivam za nego vo idnina a veruvam i mnogu drugi fanovi izgubi za vo idnina.

Za Rosi...
Najgolema greska vo cela sezona mozebi mu bese sto padna na provokacijata na markez i se sluci toa sto se sluci
Vo sekoj slucaj deneska izvozi fantasticna trka so sto ja potvrdi negovata nedostizna klasa, samo sto  markez i pedrosa ne vozea za sebe tuku za lorenzo inaku ke imase moznost za Rosi so cetvrtoto mesto da bide sampion. Ali toa e, nemozese sam protiv site...

Ostanuva samo da mu posakame narednata sezona da mu bide isto dobra kako ovaa i da ja zavrsi karierata so titula kako sto i zasluzuva.

A posle negovoto napustanje na Moto GP neznam dali i kolku ke ima popularnost sampionatot ama siguren sum deka ke fali The doctor. :)
« Последно менување: 09 Ноември 2015, 00:54:14 am Deno »