Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
сте го виделе ова во живо, има лоша задница според мене, штоповите ми се некако мали . Јас го видов во живо и не ми се допадна(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ваљда пошто е скап Иначе си има, си постои, ја лично имам видено... Golf Variant или така нешто се вика.
Цитат: skorpion на 23 Септември 2011, 14:02:09 pmсте го виделе ова во живо, има лоша задница според мене, штоповите ми се некако мали . Јас го видов во живо и не ми се допадна(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)sto e ova? Za koj pazar e ova?
Цитат: velestrumf на 23 Септември 2011, 16:06:05 pmВаљда пошто е скап Иначе си има, си постои, ја лично имам видено... Golf Variant или така нешто се вика.По ново Голф Плус ... Глупо изгледа во живо ...
Golf plus ne e karavan, tuku e nesto kako verso na Corrola sto e, ili Picaso na Citroen.
Цитат: Tommy на 23 Септември 2011, 16:09:30 pmЦитат: velestrumf на 23 Септември 2011, 16:06:05 pmВаљда пошто е скап Иначе си има, си постои, ја лично имам видено... Golf Variant или така нешто се вика.По ново Голф Плус ... Глупо изгледа во живо ... Томи бе, не зезај Голф Варијант: (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Голф Плус:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Deni tebe zadnicata na Variantot ti se sviga?Ne go gledaj znakot, zamisli da imase znak Hyundai, znaesh sto ke recese, deka e najgrda zadnica nekad napravena.