Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sportex на 28 Јуни 2011, 23:36:45 pmМене малата ми вика...тато ќе ми пупиш вакво играче...и оди покажува со прст на кај Џукот.Купи му на детто ефтини са
Мене малата ми вика...тато ќе ми пупиш вакво играче...и оди покажува со прст на кај Џукот.
Цитат: Sportex на 28 Јуни 2011, 23:36:45 pmМене малата ми вика...тато ќе ми пупиш вакво играче...и оди покажува со прст на кај Џукот.Тато, тато јас сакам вакво...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ова е страшна работа. Во Америка колку ги има секоја петта кола е Солара. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Veruvale ili ne sum se vozel u vakvo, i da u pravo si gi ima pun kurac vakvi, dodusa toa sto se vozev bese full oprema so nekojsi v6 motor i idese dosta dobro, ali stvarno na lika bese mnogu ruzno.
Ќути гОЈДЕ го смени потписот, едноставно не се трпеше мзгана со мејд ин чајна римс.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
грда задница (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)