Ко фабрика е колава.
во koj смисол...
Во вистиснки смисол
Која година е ?
Признај, ти се направи мерак
Еееее Италианци бе...
Реален сум. Види ги не итаљанските аута од тоа годиште на форумов како изгледаат.
+ мислам италијанска кола од италија треба да е а? [како мојава]? .А инаку Alfa ke zemav 156 1.9 JTD Vagon али испадна дека е удрена и ништо,пак околу италијанскиве тука се се вртам:D
Сите се вртат, затоа што за евтини пари се наоѓа добро ауто, па затоа и им вадат лош муабет, фактот е дека треба и дтугиве коли да се продадат.
Но без заебанции, треба да се пази кога се купува половно италијанско ауто, може да ти го накршат така добро за да те боли газот 100 години.
Вака пред да го земам се удри на тестирање здраво мотор,каросерија ова она автомеханичарот под рака и testing,100 финти видов што не знаев дека постојат
па човеков е љубител + на дизел и пошто сум од прилеп коли на плетвар одма кажуваат што можат и умеат
.Сега јас не сум некој професионалец но краен резултат PASS беше од мајсторов (после 4 авто шти ми ги врати)па ке видам понатаму како ќе се покаже.Едина мана да речам слаби ми се некако фаровиве (средни) али xenon му ставам сега сместа,
читам еве по форумов пластични.бистри фарови биле по ок за xenon + со леќи е таман, дали 4300к или 6000к плаво жолто нијансирање ... ќе видиме