Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
напротив..корсата е 2011 најнов модел воопшто излезен со најновиот фејслифт.. како можам да проверам кој вид сијалици користи и зашто доколку е H4 треба да ставам биксенон а не ксенон??
да знам.. доста простудирав на нет за тоа.. ке земам изгледа H7 и за позиции некој или лед или осрам најтбрејкер и валјда ке завршам топ работа.. а ако има некој да препорача ксенон добар нека пише пошто процесот на собирање кеш ке потрае месец дена сигурно:)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Се загреав некако за ксенон да ставам ама после неколку коментари што ги видов почнав да се премислувам. Прочитав дека биксенон не било баш најпаметно (кај мене лежиштето е Х4) тресела сијалицата и тн и тн. да не се плашам џабе или има вистина во муабетиве?
Цитат: Tome-Colt на 14 Јануари 2012, 20:30:58 pmСе загреав некако за ксенон да ставам ама после неколку коментари што ги видов почнав да се премислувам. Прочитав дека биксенон не било баш најпаметно (кај мене лежиштето е Х4) тресела сијалицата и тн и тн. да не се плашам џабе или има вистина во муабетиве?Јас ќе ставам Х4 во втората кола набрзо... Прв пат слушам за овие глупости. Супер е Х4, зошто најмалце смета на другите и со едно мењање добиваш и средни и долги ХИД светла.само гледај да се со метален рефлектор.
Цитат: Deni на 14 Јануари 2012, 20:34:22 pmЦитат: Tome-Colt на 14 Јануари 2012, 20:30:58 pmСе загреав некако за ксенон да ставам ама после неколку коментари што ги видов почнав да се премислувам. Прочитав дека биксенон не било баш најпаметно (кај мене лежиштето е Х4) тресела сијалицата и тн и тн. да не се плашам џабе или има вистина во муабетиве?Јас ќе ставам Х4 во втората кола набрзо... Прв пат слушам за овие глупости. Супер е Х4, зошто најмалце смета на другите и со едно мењање добиваш и средни и долги ХИД светла.само гледај да се со метален рефлектор.од кај планираш да земеш?