@Sportex другарче ти нас не возиш, и тоа јако не возиш Цел ден правиме муабет за сигурносни мутери/штрафови... а ти ни кажуваш цени за обични мутери... прати го малце муабетот...
А ова што е ценава за 174 денари еден мутер, ако си за зимање кажи... јас ке те однесам кај еден мајстор за 200 денари ке ти направи 4 мутери... и да бирас... сакаш 8.8, или 12.2
Rikikruz другарче. Јанлаш си сватил. Не мислам да ве возам. Кога се менуваат бандажите старите штрафови не пасуваат па мора нови, а еден од нив е сигурносен. Така да цената и на тој штраф е овде. Инаку ќе беа 16 штрафа плус 4 сигурносни немаше да бидат вкупо 20. 4 тркала пута 5 штрафа е еднакво на 20 колку што јас разбирам математика.
БТЊ. Ова е само профактура, значи понуда. Не сум до толку улав да давам толку пари за челични бандажи и за гуми кога истите зимски гуми со алу фелни и комплет штрафови ги земав од Мотоцентар за 40.000 денари, со тоа што ми ги земаа старите зимски гуми од цитренот, то ест ми намалија од фактурата за таа цена, која изнесуваше 52.000 денари.