Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За во овластен 7000 не се ништо за мал сервис. И во маалски сервис нема да поминиш со помалку од 5-6 претставувам.
Фиатовското Селениа
Dende go prodavas li lancerot?
Цитат: n1kola на 01 Април 2023, 16:23:59 pmЗа во овластен 7000 не се ништо за мал сервис. И во маалски сервис нема да поминиш со помалку од 5-6 претставувам.Кое масло и филтер е 5000 ден?Со купено масло од локален мајстор промената е бесплатна или од Motocentar (според мене Rowe е доста квалитетно масло и не се сомневам на Мотоцентар моментално бидејќи уште им се први тури и не се толку познати за масло )
Цитат: The Seventh Son на 01 Април 2023, 20:13:21 pmDende go prodavas li lancerot? i jas imam eden potencijalen ako se oglasi kolata
Цитат: nestor04 на 01 Април 2023, 16:48:59 pmЦитат: n1kola на 01 Април 2023, 16:23:59 pmЗа во овластен 7000 не се ништо за мал сервис. И во маалски сервис нема да поминиш со помалку од 5-6 претставувам.Кое масло и филтер е 5000 ден?Со купено масло од локален мајстор промената е бесплатна или од Motocentar (според мене Rowe е доста квалитетно масло и не се сомневам на Мотоцентар моментално бидејќи уште им се први тури и не се толку познати за масло )Која е цената на Rowe 5w40 во Мотоцентар знај некој?
Здраво на сите купив Лансер и имам неколку прашањаКаде го одржавате за редовен сервисНајчести кварови и сл.
Цитат: Tonyo на 01 Април 2023, 12:37:20 pmЗдраво на сите купив Лансер и имам неколку прашањаКаде го одржавате за редовен сервисНајчести кварови и сл.Ако сакаш да ти пратам број од еден од побитните сервисери во Мас, си замина и си отвори негов сервис за Мерц и Митсубиши.