Denes se rabotese na kolava na veliko
Prvo nabavka na poloven vufer za pod sediste koj dolgo cekav da naleta, Pioneer TS-WX110A
https://www.dynamicsounds.co.uk/pioneer-ts-wx110a-under-seat-space-saving-amplified-car-subwoofer-150-watts.html.
Otidov do kaj Ate u Dog security za montaza, pa i onaka ke se otvarase salt tablata pa cekaj vikam i edna multimedia so kamerce za rikverc da si montiram
Specifikacija na 10 inchnata multimedia
-Support HD 1080P Playback
-Capacitive screen
-Built-in Wifi
-Support 3G
-Support Play market
-HD Resolution:1024*600 1080P Video,
-Built-in 16GB iNAND MLC
-QUAD-Core 1.6GHz CPU
-RAM: 1G DDR3
-OSD Languages: English, French, German, Spanish, Italian, Russian, Polish, Arabic, Chinese, Japanese
-8Inch HD digital touch screen control
-Built-in GPS
-Supported: Route66, Tomtom, Igo, Get5, Papago etc. map
-Dual zone function (User can listen to the music or Radio while in GPS navigation mode)
-Built-in Bluetooth, support A2DP, play music via phone directly.
-FM/AM Radio with 30 preset stations
-Support HD 2D & 3D games
-USB port and SD/MS/MMC slot, supports max 32G
-Reverse camera input
-Steering Wheel Control Compatibility
-Electronic & mechanical anti-shock system
-4X60 W maximum power output
-Adjustable image brightness/color/contrast
-1 AV input and 2 AV output
Uz pat uspeav do Plimont da zamenam filtri, eden po vtorpat (sekoi 20k km) edniot na 40k KM ili vo mojot slucaj 44500km.
Sliki od operacijata;
Overall, zadovolen od operacijata i montazata, profi izvedeno kako i uvek vo Dog.
Pozdrav do deckite na celo so Nume
, fala vi za se, uz pat mi pomognaa da go resam eden problem sto me nervirase so sijalickite na zadnata tablica, za 700 den so dve DRL LED lenti se zavrsi rabota, edna na tablica, edna vo gepek da lshti
Zadovolen od zvukot, fabrickite zvucki kako da gi puni podobro, a vuferceto pod sediste tamanka, toa sto g obarav i go dobiv.
Multimediata, top, brzo raboti, se povrzuva i cita brzo Hard drive i se kopiraat fajlovi, Easy lync opcijata so mobilen e svetska rabota, tel vo dzeb a si rabotis preku multimediata, viber ova ona
Definitly Recomended !