Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
tabe i popust ti dale
Jas posleden pat koga se informirav (a toa bese minatata nedela) bese 300den = 5 krugaI da ima logika 50 den krug, izgleda mene mi baraat 60den od krug kako osiguranje, bidejki ne e sigurno dali ke im prezivee kartingot
LelllelelleeeFrlas edno skorce se pali cel forum!!! Dobro 5x50den=250den
Nisto! Samo da pojasnime uste ednas!5kruga (karting) x 50denari = 250denariNARODE cenata na kartingot e 250denari!!!
Сите членови што имаат некаков конфликт со Ели42894-49783 можат слободно да дојдат пред Веро во недела и да увидат дека не е толку лоша и клета како што тоа изгледа.
Луге и немора да се возат 5 круга, ако сакаш можеш и 3 круга да возиш, а ако имаш своја кацика, или ако имаш твоја подкапа... ке ти јададат кациката да ја возиш без надохнада.
Цитат: RikiRulz на 20 Јуни 2011, 12:42:52 pmЛуге и немора да се возат 5 круга, ако сакаш можеш и 3 круга да возиш, а ако имаш своја кацика, или ако имаш твоја подкапа... ке ти јададат кациката да ја возиш без надохнада.не се наплака кацига, можеби кацигата влага во цената 50 денари по круг. што точно се наплака не знам ке прашате. 50 денари е само подкапа кацигата не влага во таа ценапс. точно немора 5 затоа и реков немора да е 250 , битно е да се знае е дека 50 денари ви е круг