Автор Тема: Картинг - Борис Трајковски - Рекорд 0.41.180  (Прочитано 28268 пати)

Отсутен Kalimero Nema Pravda

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
  • Racing is state of mind
Според насловот на оваа папка "Track Days" мислам дека е ок :P да ве поканам сите заинтересирани и оние кои секако сакаат да се дружат да направиме еден собир на картинг стазата ( ако може да се нарече стаза ) и да повозиме некој круг да направиме некое мало турнирче :P и слично. Овде можеме да се договараме за дата и тајминг ако воопшто падне некој договор :) и то је то.

Во овој прилог би сакал да ви прикажам и неколку видеа меѓу кои го има и членот "Fic_CC" :D

мојата деби трка и први кругови :P
мојата трета трка 7-8 круг и веке нов рекорд на стазата (иако завршив втор честитки за ХХХ возачот) сепак имав 1 секунда побрзо време :P иако имаше побрз картинг (на правецот)
 мојата 5 трка (мислам) и последна пред некој 2 месеца и подобрувањето на претходниот (мој и на стазата) и нов рекорд воопшто.

Поздрав!  :)

пс. доколку некој дојде со идеа да се собереме и да гледаме Ф1 некаде може да ме рачунате :P
« Последно менување: 22 Јуни 2011, 14:06:02 pm duX »
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life, I have been doing it all my life and it stands out above everything else.
Ayrton Senna

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Одг: Картинг
« Одговори #1 на: 19 Јуни 2011, 20:01:30 pm »
Не ме ставај мене бе труп сум во картинг  ;D

• Јуниор
  • **
« Одговори #2 на: 19 Јуни 2011, 20:10:51 pm »
Не ме ставај мене бе труп сум во картинг  ;D

абе доста таму :P ти така мислиш ајде и Даци првите кругови возеше по 58 секунди сеа после 4-5 трки успеа да дојде до 45 :P
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life, I have been doing it all my life and it stands out above everything else.
Ayrton Senna

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #3 на: 20 Јуни 2011, 00:42:11 am »
Јас колку што слушнав од вработените на картинг стазата (а 90% ги познавам) рекордот го држи некој професионалец малце пред еден од вработените, но не му го рачунаат затоа што кругот го извозел додека на една од кривините гумите биле разлетани и самата кривина била помала и поправа.

• Јуниор
  • **
« Одговори #4 на: 20 Јуни 2011, 01:50:27 am »
Јас колку што слушнав од вработените на картинг стазата (а 90% ги познавам) рекордот го држи некој професионалец малце пред еден од вработените, но не му го рачунаат затоа што кругот го извозел додека на една од кривините гумите биле разлетани и самата кривина била помала и поправа.

Брат :/ сеа не знам јас ниту пак ме интересира дали имало или немало гуми била или не била поправа , рекордот не викам не , тогаш ДА, можеби бил од тој и тој некој "професионалец" без никаква навреда до кој и да е наменето, истиот е бутнат :) и е 0.41.180 а ете и видео снимка , јас ниту бладам ниту измислувам , мислам....оние кои си работат таму еден од нив на крајот ми пријде, постар еден со кој истата недела 5-6 пати се видовме и зборевме пошо сите овие видеа се направени во рок од една недела(има 5 на ју туб каналот) и оттогаш и немам возено и он самиот ми кажа дека ДА тоа е најбрзото време досега и дека тешко да го бутне некој и ги гледаше другите времињата, мање-више си постои листа во нивниот компјутер и тоа е потврдено од истите тие кои таму работат, преходниот беше 0.41.2 , како и да е неам возено повеке од месец ипол , не знам како е ситуацијата :)

пс. дајте да појдеме да се возикаме да се дружиме,мислам ја сум за немам ништо против
« Последно менување: 20 Јуни 2011, 01:59:34 am duX »
Ayrton Senna

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #5 на: 20 Јуни 2011, 02:48:20 am »
И јас сум за картинг... дај да направиме една дружба... само овие кај борис се скупџии, да идеме во волково...

• Јуниор
  • **
« Одговори #6 на: 20 Јуни 2011, 02:53:08 am »
с
И јас сум за картинг... дај да направиме една дружба... само овие кај борис се скупџии, да идеме во волково...

се слагам ! само дали работи ?
Ayrton Senna

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #7 на: 20 Јуни 2011, 02:54:54 am »
с

се слагам ! само дали работи ?
Не работи може година дена цела стаза е нива моментално :)
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #8 на: 20 Јуни 2011, 02:58:40 am »
Јас лани коа бев, на трки со скутери беше топ... ја возеа... ама чим не работи останува оваа само на Борис Трајковски

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #9 на: 20 Јуни 2011, 11:12:31 am »
и јас сум ЗА. Ама цената е стварно нереална.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
« Одговори #10 на: 20 Јуни 2011, 11:13:16 am »
Колку е цената?

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #11 на: 20 Јуни 2011, 11:15:03 am »
300den = 5kruga (Boris Trajkovski)
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #12 на: 20 Јуни 2011, 11:16:26 am »
Колку е цената?
50 денари од круг. Јас прв пат кога седнав во картинг во животот (пред две недели на оваа стаза) направив 48:232 време. така да 500 денари ти летаат за помалку од 5 минути  :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #13 на: 20 Јуни 2011, 11:16:52 am »
300den = 5kruga (Boris Trajkovski)
250 ;)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #14 на: 20 Јуни 2011, 11:18:22 am »
tabe i popust ti dale ;)
Брзината и совршенството не одат заедно :)