Еве тема каде ќе се олеснам ќе си ја кажам желбата и едно мое размислување.
Живееме во една мала но сепак прекрасна земја која исполнува со изобилства на убави и прекрасни места за уживање и релаксација!
Доаѓа лето и се мислиме каде да одиме на одмор надвор од државата и каде да истрошиме по неколку стотици евра.Одиме во Бугарија, грција и не ти знам каде...
Зошто да не отидеш некаде на одмор во Македонија, да се прошеташ низ својата земја на некој места кај што не си бил(а сигурен сум дека 80% од нас не си ја знаеме земјата) да ги истрошиш тие пари тука. Мислам дека е дури и срамно да одиш да шеташ низ странство а да ја немаш прошетано оваа еден грст мала земја(барем јас така мислам).
Знам дека нели млади сме и сакаме море, плажа, п**ки, забава...но немора секогаш да биде тоа.
Огромна желба ми е да си ја прошетам цела моја татковина да отидам на сите убави географски места. Да имам можност и доволно средства уште сега би тргнал!
Четворица во една кола да тргнеш со по сто евра нека е да не биде повеќе, мислам дека ќе доживееш една прекрасна авантура која ќе те исполни до бескрај...