izvini martin, ne mislev nisto loso ni na tebe ni na bilo koj... da, malku pod gas e muabetov ama shto da ti kazam osven ne se napinjaj, ke ima uste vakvi drajving sredbi i nemoj da prekoruvas nekoj shto e 20 godini postar od tebe... imaj respekt i postovanje.(1) vo moe vreme vaka odma ti zapisuvaat nekolku samari...(2) a bidejki znam deka ti e maka nema da ti pisuvam nisto drugo. ostani so zdravje... toa za puknuvanjeto bese pred se nameneto za site onie shto peukaa za sobir a sega gi nema, so dolzna pocit kon onie shto stvarno bea od vistinski pricini spreceni kako sale so smrten slucaj ili ti so finansiski problem... ama vo stilot NE ME PUSTIJA OD RABOTA... e toa bas i ne e opravdannje...
i priberi si go jazikot malku...(3)
1. Јас да имам респект и почитување, а ти викаш „пукните“ на тие што се обврзани од работно место со кое хранат фамилија? Убаво кажаа дека во денешно време лесно се лета од работа.
2. Во ваше време што било, останало во ваше време. Тука на форум, како што старите имаат право да се изразат, така имаат и младите. Многу често постарите прават испади како што и ти прееска. Батали тоа.
3. Сигурен сум дека многу од тие што сакале да дојдат а биле спречени од Х, Y, или Z причина го помислија истото за твојот пост. Само ги мрзело да напишат нешто, а и знаејќи те тебе како сакаш да оправаш, не се ни потрудиле.
Фала на пажња, имајте убав остаток од излетот.