Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За жал, стварно не можам да памтам кој све на форум ми побарал налепница. Прилично е едноставно - кога ќе се видиме во живо прашај ме „имаш налепници?“ - ако во тој момент имам со мене, секако дека ќе ти дадам.Значи, дечки, без нервоза - сите ќе добијат налепници, на овој или оној начин. За битолчаните пративме со маиците. Сите што дошле во Скопје (ради било која причина) и се јавиле на телефон, сме се договориле да се најдеме некаде и да им дадеме налепници. Стварно не е проблем.@onak: Генерално, не дозволувам други да прават ништо со логото на Карклуб.Нејсе, во моментов барам друга фирма за печатење налепници. Во ПроГрафика (каде до сега ги правев налепниците) последниот пат сериозно ја ебаа работата, и не ми се работи веќе со нив. До крајот на оваа недела ќе нарачам нови налепници и ќе имаме доволно.
Да пробуричкам, од малите мислам дека ми останаа две-три.
Налепницата мене ми обледе и не изгледа воопшто убаво,доколку е можно не е лошо да се замени со нова а димензијата не е многу битна