Автор Тема: Саем на Автомобили Белград (22 - 31.03.2013) !  (Прочитано 49662 пати)

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 444
Одг: Саем на Автомобили Белград (22 - 31.03.2013) !
« Одговори #210 на: 31 Март 2013, 19:30:48 pm »
Ferrari имаше ли?Дај пуштете некоја слика ако имало....

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #211 на: 01 Април 2013, 00:42:28 am »
Немаше Ферари. Во принцип се беше веќе видено. Единствено ново кое видов и ме воодушеви е новата Мазда 6...Можда звучи пристрасно бидејќи сум веќе сопственик на Мазда 6, ама оние кои ја виделе знаат дека објективно сум воодушевен...„Конкуренцијата“ како Пасат, Инсигниа и слично изгледа бедно, смешно и мизерно споредено со 6-ката. Но затоа би ја споредил со Оптима, иако Оптимата со ценат навидум асоцира на „поефтино“ возило.

Во секој случај, од цел саем најголем впечаток ми оставија хостесите. Одамна не сум сретнал толку многу квалитетни п*чки собрани на едно место. Просто да не знаеш кај да се свртиш.

Ботом лајн, на саем бевме 3 саати, а останатот време од викендот си го поминавме фантастично. Од се по малку: малку кафани, малку шема во силиконската долина, малку шетање низ Белград, малку посета на имањето од СалеСК и назад во Скопје. Се на се квалитенто потрошен викенд кој треба да не држи некое време додека повторно да добиеме излез од дома :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
« Одговори #212 на: 01 Април 2013, 01:16:19 am »
Немаше Ферари. Во принцип се беше веќе видено. Единствено ново кое видов и ме воодушеви е новата Мазда 6...Можда звучи пристрасно бидејќи сум веќе сопственик на Мазда 6, ама оние кои ја виделе знаат дека објективно сум воодушевен...„Конкуренцијата“ како Пасат, Инсигниа и слично изгледа бедно, смешно и мизерно споредено со 6-ката. Но затоа би ја споредил со Оптима, иако Оптимата со ценат навидум асоцира на „поефтино“ возило.

Во секој случај, од цел саем најголем впечаток ми оставија хостесите. Одамна не сум сретнал толку многу квалитетни п*чки собрани на едно место. Просто да не знаеш кај да се свртиш.

Ботом лајн, на саем бевме 3 саати, а останатот време од викендот си го поминавме фантастично. Од се по малку: малку кафани, малку шема во силиконската долина, малку шетање низ Белград, малку посета на имањето од СалеСК и назад во Скопје. Се на се квалитенто потрошен викенд кој треба да не држи некое време додека повторно да добиеме излез од дома :D

;)

Не знам за вас, ама ја пријатно се изненадив од новата Мазда 6... и од потрошувачката на Митсуто...

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
« Одговори #213 на: 01 Април 2013, 09:19:58 am »
eve nekoja slika dr vecer ke gi stavam

[датотека избришана од администраторот]

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
« Одговори #214 на: 01 Април 2013, 09:20:12 am »
.

[датотека избришана од администраторот]

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #215 на: 01 Април 2013, 12:54:11 pm »

Ретко кој не беше импресиониран од новата Мазда 6.
Од нормалните коли на саемот ми остави најсилен впечаток, прекрасен дизајн, прекрасно средена внатре, поготово саемскиот експонат со боичето кое го имаше беше ептен топ!
За Моторчињата не треба ни да се праи муабет, поготово дизелчено со 180 коњови е ко измислено за мене, се разбира во караван верзија ! ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #216 на: 01 Април 2013, 12:55:50 pm »

Ретко кој не беше импресиониран од новата Мазда 6.
Од нормалните коли на саемот ми остави најсилен впечаток, прекрасен дизајн, прекрасно средена внатре, поготово саемскиот експонат со боичето кое го имаше беше ептен топ!
За Моторчињата не треба ни да се праи муабет, поготово дизелчено со 180 коњови е ко измислено за мене, се разбира во караван верзија ! ;D

Исто ко за мене да збориш :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #217 на: 01 Април 2013, 12:58:14 pm »
Да си зееме една по пола, по швајцарски рецепт?

Понеделник, среда, петок е моја а вторник, четврток, сабота е твоја! Во Недела ќе им ја дадеме на жеништана да се повозат?

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #218 на: 01 Април 2013, 13:00:26 pm »
Одлично! Дил!

За последното, ќе видиме, не мора да форсираме многу, гарант може и друг некој модус да се осмисли :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #219 на: 01 Април 2013, 13:01:46 pm »
И мене маздата многу ме бендиса, поразлична од сите други беше. Исто и тетката кај маздата што беше многу ме бендиса  ;D
Лексусите ми беа убави, волвата, ама најмногу време поминав кај Јагуарчето ;D  Предницата 2.5м Кој има убави слики од Јагуарот нека ги постави оти мене со слаб Опарат ми се сликани :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #220 на: 01 Април 2013, 13:05:08 pm »
Одлично! Дил!

За последното, ќе видиме, не мора да форсираме многу, гарант може и друг некој модус да се осмисли :D

Една мисла имаме, во душава ја носиме, ......! ;D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
« Одговори #221 на: 01 Април 2013, 13:41:13 pm »
Одлично! Дил!

Една мисла имаме, во душава ја носиме, ......! ;D

За Маз-да-ка-ра-ваааааан!

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #222 на: 01 Април 2013, 13:46:34 pm »
И не е 180 туку 185КС...сместен во нова 6-ка караван и нема да сакам да излезам од кола...
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
« Одговори #223 на: 01 Април 2013, 15:58:13 pm »

CARclub на 51-то издание на Белградскиот саем за автомобили!

http://www.carclub.mk/2013/04/01/carclub-na-51-to-izdanie-na-belgradskiot-saem-za-avtomobili/

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #224 на: 01 Април 2013, 16:03:16 pm »
Civic Sedan, верииии нааааајс.