zosto remont da mu pravis koga masinceto mu e ubavo teraj tamu super si e koliceto...mnogu bezgrizni km
Па поради фактот што има бајаги километри поминато и валјда е пожелно да се ремонтира машината ради освежување или сум во грешка?
Prijatele,sto se odnesuva na mene,osven servis nisto drugo da ne mu pravis...nema vrska deka ima pominato poveke kilometri,ako vlece ubavo ako ne trosi maslo itn.itn.teraj go i ic da ne mu se sekiras
Уље не троши ич, сеа бев да ми го проверат пошто се спремам за на пат. За влечење, како што кажав, нема гајле и на ридови се пентари со 4 без мука. Штом советувате да не се праи ремонт без врска со радост ќе ве послушам и ќе гледам да одвојам нешто за бандажче.
Види тамо кај темите продавам, имам оставено едни бандажи брок 15ки 7 цола се, прави се пушка... идат у пакет или без гуми....
Јави се на бројот, и види што ке направиш, бандажите се на мој другар...
Иначе ремонт не се прави на своја рака, додека не го видат количето повеке луге, или некој стручњак... и сам викаш дека си труба... околу механика и пропратни работи...
Па затоа, ништо не пипкај, на своја рака додека не се конслутираш со некој од нас тука на форумов...