Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Da go vratime duhot na stariot dobar carclub forum.
osmica8 не го глеам бе...шо е работата...
Тука сум бе. Глумам зафатен
Цитат: Stratro на 17 Јуни 2013, 23:04:07 pmDa go vratime duhot na stariot dobar carclub forum. Почнале компилации да ви прават:
Цитат: Matej на 17 Јуни 2013, 18:38:00 pmБитна е според мене дружбата и пријателствата кои се родија од овој форум.Има безброј случаи на луѓе кои до вчера на улица се разминувале,а сега си помагаат и актинво се дружат.Баш поради овој форум можеби тоа пријателство ќе ти се најде во животот кој највеќе ќе ти треба.Тоа е тоа што ќе остане форумов е мање-више пролазна работа.За мене Маршер е најголемото откровение на форумов. Мајстор кој го барав 13 години
Битна е според мене дружбата и пријателствата кои се родија од овој форум.Има безброј случаи на луѓе кои до вчера на улица се разминувале,а сега си помагаат и актинво се дружат.Баш поради овој форум можеби тоа пријателство ќе ти се најде во животот кој највеќе ќе ти треба.Тоа е тоа што ќе остане форумов е мање-више пролазна работа.
Ете ме, да ти ебам провајдерот...