Бандажите што се на огласот очигледно се половни зошто пишува дека се во одлична состојба,доколку се нови нема зошто да пишува во каква состојба се,така би било логично,нели.
Иначе цената искача 67.5 евра парче што е нормална цена за половен бандаж од нонејм бренд.Редовнте цени на новите бандажи во бенелукс и не се така ефтини освен некои што им се на акција и неможат да ги продадат.Прашував за 16ки бадажи и најефтината цена беше 110 е парче.
Искрено јас немам никакво искуство со бенелукс,освен што имам сретнато луѓе што немале никаков проблем со бандажи од кај нив.Претежно низ градов се вртат истите брендови од Тајван,Кореа и остали само со различно име.Стандардот си го прави своето,секој би сакал да купи бренд ама цената ја носи одлуката.
Од друга страна јас купив О.З бандажи 16ки по 160е комад и за 1год ми се излупи лакот што е крајно недозволиво ама тоа не ми дава за право да кажам дека О.З нечини.
Несакам никого да бранам ама и немам право да напаѓам било кои ако немам лично искуство.Го затупев многу,може и да се зачисти да не ја грубиме темава за ново количе.