Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Jезда се понови модели, али не си зијан да прашаш да не има некој браник улетано од буба Пиши што си напраил ако прашаш http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/912862?searchID=3400216&Idx=29
koja kombinacija imas sea vo garaza vw, afla romeo i daewoo sozdravje da si ja vozis i cekam krugce i kocka so bubata !
До Епинал? хахахаПреку улица, многу возење да не ти дојди, одете некаде поблиску. Јако ако ги најдиш раткапните, полирање и ќе дојди... Мадафака!btw Колку има поминато ?И кај ќе ја чуваш? Немој да ми речиш на паркинг.
Оддалеку изгледаше ко 6 кубици дрва, покриени со налон/церада. Ко ојдов поблиску, глеам на Карпатиан Бубата да ти било то Хаха, мајтап!
Ај ќе прашам во близина да не има некоја гаража слободна, ако најдам ќе ти кажам. Уствари, оди пикни ја кај ФилипМ, сечи го.
Со здравје да се брчи да се вози и да се ужива во нејзините возни својства мило ми е што ти се исполнила желбата за една вакава стара дама одличен избор сабајле одам на работа ја видов на паркинг покриена со еден најлон ама ја заприметив по бандашите оти големо меѓу штарфието ми падна в очи уште еднаш со здравје да си ја возиш
На работа сум и ме предомислуваше насловов дали да ја отворам темава Супер примерок си начекал Карпатиан, а уште помило ми е што таков примерок завршил под газот на оној кој искрено сака. Со здравје да си ја мерачиш и да и се изнавозиш