Автор Тема: Промена на прекар (Nickname)  (Прочитано 40438 пати)

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28939
  • CARclub.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #45 на: 13 Октомври 2017, 10:59:56 am »
Членот Boki 9n го смени прекарот во Bokica.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28939
  • CARclub.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #46 на: 19 Јуни 2018, 11:56:55 am »
Членот golf_111 го смени прекарот во andrej_111.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28939
  • CARclub.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #47 на: 15 Август 2019, 09:41:05 am »
Членот loristeB го смени прекарот во tomm1060.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28939
  • CARclub.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #48 на: 30 Април 2020, 12:53:16 pm »
Членот Принц го смени прекарот во Prof. Greenthumb.
« Последно менување: 01 Мај 2020, 08:54:08 am zeroSignal »

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28939
  • CARclub.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #49 на: 01 Мај 2020, 08:54:50 am »
Членот ZilePunto го смени прекарот во Zile.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28939
  • CARclub.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #50 на: 11 Октомври 2022, 13:31:13 pm »
Членот nestorodario го смени прекарот во nestor04.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28939
  • CARclub.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #51 на: 28 Февруари 2023, 07:41:32 am »
Членот Lhasa Green го смени прекарот во terzziski.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28939
  • CARclub.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #52 на: 15 Август 2023, 08:56:37 am »
Членот loopz реши да си го искомплицира сопствениот а и сите наши животи и го смени прекарот во Nandor The Relentless.

Отсутен zeroSignal

 • FEARLESS LEADER
 • Генерал Прва Класа
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 28939
  • CARclub.mk
Одг: Промена на прекар (Nickname)
« Одговори #53 на: 13 Септември 2023, 21:28:43 pm »
Членот Ilioski Dragan го смени прекарот во Redneck.