Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
pozdrav od deckoto shto ti ja prodade takva ubava:)
Цитат: Danny Tennabija156 на 21 Мај 2011, 16:47:54 pmpozdrav od deckoto shto ti ja prodade takva ubava:)Твоја беше алфава, сеа сопственик што е Мартин ?
Цитат: Hello Alfisti!I'm new in here, great side, mad respect! I drive an AR 146 1.6 Boxer, Bordo Rosso!So i found this extra special tuned Boxer engine!BOXER 1,6 16V, 225HP @ 9.100 rpm, blockade @ 11.000 rpm-The Sound Of Divinity!!!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Accurancy of an Clockwork!!! gleam.gifPrice for this Boxer engine motor cca. €10.000,- !Oh Santa Claus...!
I'm new in here, great side, mad respect! I drive an AR 146 1.6 Boxer, Bordo Rosso!So i found this extra special tuned Boxer engine!BOXER 1,6 16V, 225HP @ 9.100 rpm, blockade @ 11.000 rpm-The Sound Of Divinity!!!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Accurancy of an Clockwork!!! gleam.gifPrice for this Boxer engine motor cca. €10.000,- !Oh Santa Claus...!