Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Еве порачав делови за прв сервис...комплет сервис Се думам дали Selenia или Total. Селенијата соленка 2800 денари. 2000-ки е Тоталот...Нормално Seleniа си е за Alfa...
Не ми е јасно како може кола со кожи, двознски клими и триста други курци палци од опрема, да иде со раткапни. Иначе количево е екстра, многу ми се свиѓа и со здравје да се вози. Во врска со насловов на темава, за мене е разумно е кога се одлучува со срце, па сеа ти види Еј да, и некој добар сексиљав бандаж обавезно набавиш.
Samo Selenia,i nisto drugo.
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=418431 Neznam dali gi dade Klasniot?
Цитат: Kimi R на 17 Август 2012, 03:57:53 amНе ми е јасно како може кола со кожи, двознски клими и триста други курци палци од опрема, да иде со раткапни. Иначе количево е екстра, многу ми се свиѓа и со здравје да се вози. Во врска со насловов на темава, за мене е разумно е кога се одлучува со срце, па сеа ти види Еј да, и некој добар сексиљав бандаж обавезно набавиш.Во процес сум на барање Иначе да, за маслото тоа не правам проблем. Финтата да е добро за моторот. 500 денари годишно воопшто не ми менува. На масло не се штеди ама ич.Иначе TOTAL не е Made in Aracinovo со гаранција. Castrol да