Здраво на сите,
како што е редно и јас да ја паркирам колава во гаража, па се надевам дека ке се дружиме повеќе....
некои спецификации што ми текнуваат сега на памет:
Seat Ibiza 1.4 (75hp) 2006год +плин
од опрема има све сто идеше ко демек стандард (седишта по висина, ел. ретровизори башка преклопливи, абс, греење на седишта, прскалки на фарови, климатроник)
немам слики коа беше нова ама многу брзо после купувањето стигна до тука:
значи дојдоа 17'' бандажи AluTec со Toyo Proxes R1 гуми, фарбани пластики под браниците, некој трајбл од страна (тогаш мислев дека е ок), заден лонец од Beda(inox) со две цефки (зезната монтажа), радио Pioneer некоја 9000 серија, Pioneer елипси на полица и активен TSWX 205A Pioneer вуфер.
Ваква ја возев некоја година ама коа ке ти влезе чивијата....
предниот и задниот браник претрпеа промени + ставени прагови + предни маски модифицирани, бандашите фарбани темно сиво металик со црвена линија, xenon 6500к, лед на позиција и внатре, сменети амортизери и спирали (оние што се спуштаат на штраф, ако најдам линк ке ставам, ако не ке ги сликнам) K&N филтер во оргинално куќиште, нормално трајблот е изваден
, сменето радио за doubledin dvd со GPS AudioSources, мислам кај нас ги носи Autoland
Сево ова горенаведено го имам правено сам, така да очекувам да се вклучам во некои од направи сам или стајлинг дискусии со мои искуства и да споделам се што сум научил со вас
Сега за сега толку од мене
Поздрав