Автор Тема: Renault Megane 1.5 Dci 106 Sport  (Прочитано 7434 пати)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Одг: Renault Megane 1.5 Dci 106 Sport
« Одговори #45 на: 14 Март 2012, 21:46:13 pm »
Cuore Sportivo бреј не сум го приметил  :D

Присутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
« Одговори #46 на: 14 Март 2012, 23:58:31 pm »
Prcot: Пробав да напраам некои слики за да го доловиш моментот ама не искачаат добро и ништо неможе да се долови.Можам само да ти кажам дека одлично свети и изгледа,далеку подобро од обичен рефлекторски фар,светлината е насочена,си светат во линија и воопшто не сметаат на другите.

Епа ајде уште едно благодарам на сите,ќе се потрудам и на овој Меган да му посветам внимание и да изгледа како што изгледаа останатите,да биде еден и единствен.

Изминатиов период се посветив исклучиво на механичкиот дел и успеав да направам некоја ситна естетска модификација.Прво на списокот беше исправноста на возилото,зошто сепак се работи за половно возило.

Еве го времево се оправа,денот расте и секако ќе се најде повеќе време за што друго ако не за колата :)

Присутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
« Одговори #47 на: 24 Март 2012, 16:12:35 pm »
Отиде Меганов,нека му е со среќа на новиот сопственик,купи одлично возило,максимално проверен и отклонети беа сите механички недостатоци.
Времето кое го поседував беше кратко и го употребив да ги направам сите можни проверки,нека е аирлија и долго нека го служи.

Многу ми е кеиф кога ќе видам дека некој е среќен дека си купил добро возило.

Може клуч на темава,сега како што ја си ја нарекувам Фамилија Мегановци е посиромашна за еден член.