Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2702149 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55047
  • Махер
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #3375 на: 11 Декември 2012, 17:58:16 pm »
Најде од кој да бараш поддршка. :) :) :) :) Сеа заради снегов се нормализирал Куоре... Иначе...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8535
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #3376 на: 11 Декември 2012, 17:58:38 pm »
Фило. Најди бе друже или нек ти даде татко ти една метличка. За 20 сек. цела кола ќе ја средиш. Ај што за тебе е лошо него кога возиш фрлаш снег врз другите. Може да заебеш некој.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3377 на: 11 Декември 2012, 18:04:42 pm »
Денес 50 че беше оптимална брзина.

Ее кажи му ;D Ја вака сам неможам да се разберам, дајте малку поддршка, ајде, шо е ова само модератори и администратори да подржувате :D

Нема шо да се докажуваш, законски у нормални услови 50 е максимална камоли на снег.

Да беше Алфиста ќе ги сотревме ко бебе пелени, ама вака опелџија, шо би се рекло кој те е*е ;D :D ;D

Присутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6666
« Одговори #3378 на: 11 Декември 2012, 18:04:53 pm »
Имам едно малецко за гребење, и едно како ромиве што мијат коли. Реков, претежно ги чистам сите стакла, али некат у брзање, па само предно стакло. Плус еднаш да застанам на семафор, и додека врне, на задно стакло ми се лепи снег како ненормален оти не работи задниот грејач, т.е не сум сигурен дали работи или не, пошто жиците што се на него, господ знае каде завршуваат, немам прекинувач за да знам од каде почнуваат.
Исто така и со предно стакло имам проблем, во вожња додека возев, почна да ми замрзнува снегот и џабе работеа брисачите, јбг нема колава греачи баш онаму кај што се најпотребни

Денес 50 че беше оптимална брзина.

Ее кажи му ;D Ја вака сам неможам да се разберам, дајте малку поддршка, ајде, шо е ова само модератори и администратори да подржувате :D

Нема шо да се докажуваш, законски у нормални услови 50 е максимална камоли на снег.

Да беше Алфиста ќе ги сотревме ко бебе пелени, ама вака опелџија, шо би се рекло кој те е*е ;D :D ;D

Епа незз дали си прочитал дека алфа 147 1.9 јтд многу ми праи мерак, и да иам сеа пари, одма би зел, бива така, пола алфист пола опелџија  ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3379 на: 11 Декември 2012, 18:06:02 pm »
Види со Онак да ти инсталира од тиа Кано системите, има со рамбовка да возиш на - 20.... :D

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #3380 на: 11 Декември 2012, 18:08:00 pm »
Како ме нервираат луѓево у банка што уплаќат сметки за све живо и диво. 5 год. држат ред. :D

Члинк денес у стопанска чекав саат време :S земав бројче и на него ми пишуваше клиенти пред вас 37 :S абе се пензионири мамето нивно...абе каде кој *** на овој снег излегуваат еј :S

А исто како и секоја година ме напнаа луѓето што си ги чистат дворовите и фрлаат снег на улица. имав еден close encounter со таков денес го отерав малце кај што не треба :)

Друга ситуација, мајка и дете ќе поминува со трчање на пешачки, ај што трча се лизга надвор како лудо, па и ние со коли треба нагло да кочиш да не ја лупнеш, а немоеш да докочиш. До толку ли да се нема памет :S абе со дете си мори гуско

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8535
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #3381 на: 11 Декември 2012, 18:10:54 pm »
Јас кога треба да платам во стопанска сметки а кога мемрзи дачекам ред идам после рампа кај семафорите. Во едносмерното уличе. Паркирам пре врата, зимам бројче седнувам во кола и слушам музиче додека тече редот ;D . Преку стаклата се гледаат бројките ;D .

А за другово познато ми е. Само пази како возиш, луѓево ко камикази се. :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55047
  • Махер
« Одговори #3382 на: 11 Декември 2012, 18:11:24 pm »
Како ме нервираат луѓево у банка што уплаќат сметки за све живо и диво. 5 год. држат ред. :D

Члинк денес у стопанска чекав саат време :S земав бројче и на него ми пишуваше клиенти пред вас 37 :S абе се пензионири мамето нивно...абе каде кој *** на овој снег излегуваат еј :S

А исто како и секоја година ме напнаа луѓето што си ги чистат дворовите и фрлаат снег на улица. имав еден close encounter со таков денес го отерав малце кај што не треба :)

Друга ситуација, мајка и дете ќе поминува со трчање на пешачки, ај што трча се лизга надвор како лудо, па и ние со коли треба нагло да кочиш да не ја лупнеш, а немоеш да докочиш. До толку ли да се нема памет :S абе со дете си мори гуско
Не ти работи смајлито.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3383 на: 11 Декември 2012, 18:12:02 pm »
Еј арно ме подсети Ќебапбрингер, ало луѓе не го фрлајте снегот од дворовите на споредните улици, неможам у двор да си влезам све ви ебам површно........

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7340
« Одговори #3384 на: 11 Декември 2012, 19:19:58 pm »

Луѓево откако падна снегов, или изгубиле памет, или не им е мил животот...

Одат по сред улица, а бе како не размислуваат дека некој ке ги собере од позади... Врв ми се оние кои одат паралелно со улицата, и тоа на коловоз, и од еднаш ке му текне да помине улица ...

Што би кажал Дени, море марш бре у пизду материну тамо на тротоарот!!!

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #3385 на: 11 Декември 2012, 19:21:02 pm »
плаќајте си сметки преку интернет, царска работа

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #3386 на: 11 Декември 2012, 20:37:31 pm »
Не е само плаќање сметки, тоа ми најмал проблем..уплата на картички :)
@ Дени тоа :S ми е најглупавата навика што постои знам :)

Члинк паметно праиш :) обично ја коа идам у банки, земам ливче у стопанска, идам у тутунска која ми е одма тука близу плаќам вршам работа, кога ќе се вратам на ред сум :) али денес морав да чекам :)

А за тоа со чистењето снег и фрлање на улици срамота голема неписмени ли се до толку :)
Али морам да кажам дека оваа година ја сум изненаден од чистите улици, незнам дали некој ги чистел или снегот не се фатил на улиците, али у 11 саат излегов од дома, свртев едно 50/60 км денес 2 пати од ѓорче до црниче низ центар и каде уште не со летни гуми и немав проблем, а колку ми беше страв на искачање си викам којзнае што ќе видам :)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
« Одговори #3387 на: 11 Декември 2012, 20:39:56 pm »
Али морам да кажам дека оваа година ја сум изненаден од чистите улици, незнам дали некој ги чистел или снегот не се фатил на улиците, али у 11 саат излегов од дома, свртев едно 50/60 км денес 2 пати од ѓорче до црниче низ центар и каде уште не со летни гуми и немав проблем, а колку ми беше страв на искачање си викам којзнае што ќе видам :)

Да искочеше у 7 да видиш што се дешаваше ;D Пцуев добри 2 саата  :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9099
« Одговори #3388 на: 11 Декември 2012, 21:11:27 pm »
Super vo 11 inace site onie so sena rabota od 8 ja naebaa a za tie vo 11 nemorase mi da cistat mozat tie i od doma

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34146
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #3389 на: 11 Декември 2012, 21:36:18 pm »
али у 11 саат излегов од дома, свртев едно 50/60 км денес 2 пати од ѓорче до црниче низ центар и каде уште не со летни гуми и немав проблем, а колку ми беше страв на искачање си викам којзнае што ќе видам :)

Сууупер си направил, знаеш ли ти дека Македонија Пат и општиниве спијат до 9 саат?