Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2634158 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43723
  • Il Moderatore
Одг: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?
« Одговори #2130 на: 31 Август 2012, 10:23:20 am »
Најлошото од се` е, што тие што не живеат на улицата, туку само ја поминуваат, вака ја поминуваат:

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #2131 на: 31 Август 2012, 10:25:08 am »
па нормално бе брат... ги боли патка нив за тоа што ти неможеш да дишеш и тоа што прозор не смееш да отвориш да ти влезе воздух... тоа ти е балкан менталитет... ја живеев во вакви говна 4 години... од тераса секој ден по една кеса ситен прав се собираше...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6131
  • 69
« Одговори #2132 на: 31 Август 2012, 10:26:07 am »
A и оваа состојба не трае еден ден, една недела, еден месец....Него трае ли трае...Како да нема крај...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #2133 на: 31 Август 2012, 12:31:00 pm »
Хахахахахахах да да да така се поминува таму!! Иам еднаш/два пати поминато така ради ефектот, али нормално после твојата ракрсница ;) Али срамота е си возам 15 на саат се обидувам да не дигам прашина ама еден ама ме нервира таму (твој комшија) само се дере Успори Успори и тоа коа лазиш, а не возиш :S Да е само тој таму не е свесен колку прашина ќе го наголтам ама нема смисла :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43723
  • Il Moderatore
« Одговори #2134 на: 31 Август 2012, 12:44:16 pm »
Му ску*чило и нему више прашина да џвака по цел ден

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #2135 на: 31 Август 2012, 15:56:10 pm »
абе не се жалете улица е кога тогаш ќе ја направат, што да кажам ја у ново лисиче каде што веќе година и кусур се копа и се гради 24/7. пред некое време ја исправ колата околу 3 саат и си дојдов дома, после 6-7 саати околу 9-10 вечерта коа искочив на колата имаше 2 прста прашина, морав да измијам шофершајбната од што се имаше наталожено прашина на нејзе.

Него вчера како се накурчив ми идеше да откорнам некој семафор, се враќам околу 2 саат од пиволенд и од семафорите кај кастом паб што се коа идеш од гоце делчев мостот према рекорд, значи почнувајки од тој семафор до семафорот кај тутунски комбинат пред рампа сите ме фатија жуто црвено и да биде трагедијата уште поголема семафорот на рекорд и тој после него си ги чекав, а не пројде еден ебан пешак. Битно подоле си чекаа џандари да упецаат некој и да пишат 300 евричи за поминуење на црвено. д

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #2136 на: 31 Август 2012, 16:11:18 pm »
не сум поминал навечер,врие градов од џандари ради пивофестов?

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #2137 на: 31 Август 2012, 16:15:39 pm »
јас само вчера ги видов после рекорд таму пред собрание чекаа некој на црвено да се излаже и да помине, на ниедно друго место овие два дена не видов да стојат џандари, ама ако се враќаш таму околу 1-2 и да сакаат не можат да те запрат пошто имаше доста голема фрекфенција на коли да на речам гужва, особено по илинденска. можно е денеска да ги има 31ви е да допунат норма ако случајно нешто мањкаат пари.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #2138 на: 31 Август 2012, 16:23:37 pm »
Имаше само кај Мида околу 1 ипол и кај Центро-унион имаа застанато една жолта буба, инаку мене ќе ме израдуваа. Како му влегов тука од Раде Кончар накај цементара ... кога ги видов незнаев што да правам. ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
« Одговори #2139 на: 31 Август 2012, 16:31:37 pm »
еееј таму кај центро унион многу често стојат у задње време, а у таа кривинката од кај еуроимпекс(пежо) коа идеш многу убаво се влага, таму има три ленти и си искачаш на крајна лента ;D, а овие кај мида што стоеле можно е и да не сум ги заприметил, ама у таа гужва ако те запрат ептен треба да си баксуз.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #2140 на: 31 Август 2012, 17:44:14 pm »
Преска се влечам со 0.5 на саат и си пушам цигарче поминувајќи кај симо, кога таму една цура со едно скапано аутце ми се разџвакала мастика ама незнаете како...и сака да врти лево, мамето нејзино скапано, се влечам од 5-ка до кај симо пола саат за да не кревам прашина, пичката дава гас баш на раскрсницата кај симо дигна прашина ненрмална, дури не ми се верува како може тоа да се деси, поминувам ја па полека низ прашината, од таму еден случаен минувач мене ми се издерава нешто... :@

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #2141 на: 31 Август 2012, 18:02:41 pm »
Преска се влечам со 0.5 на саат и си пушам цигарче поминувајќи кај симо, кога таму една цура со едно скапано аутце ми се разџвакала мастика ама незнаете како...и сака да врти лево, мамето нејзино скапано, се влечам од 5-ка до кај симо пола саат за да не кревам прашина, пичката дава гас баш на раскрсницата кај симо дигна прашина ненрмална, дури не ми се верува како може тоа да се деси, поминувам ја па полека низ прашината, од таму еден случаен минувач мене ми се издерава нешто... :@

класика,па после оди разбери се

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #2142 на: 31 Август 2012, 18:13:31 pm »
Кажи му јас сум му на Симо другар а он ни е модератор ако имаш нешто да кажеш кажи ако не не ми терај офф топик муабети. Иначе денес си се возикав низ диви запад и мислам дека таму треба да се направи пешачка зона се комплет, да нема улици да нема коли автобуси ништо да нема. Застанати на сред булевар и муабет тераат а ти позади чекај си. Бутел два една теткица ми закочи на 2 нано метри од врата сувозачка, додуша дур кочеше више ја прежалив вратата ама среќа застана и уште вика кај идеш бе будала? Јас фино лепо искачам од кола идам кај неа на прозор и и викам госпоѓо знакот кој што е во облик на триаголник значи дека улицата со која се разминувате има првенство на минување. Одговорот беше ауууу што бе ти ќе ми кажуваш кого да чекам?
И нормално тука ми пукна филм, мојата реплика беше: Слушај бе краво дебела мрсна ако тебе те заболе пи*ката мрсна запотена за правилата во сообраќај иди врати си се во селото кај што си дошла и копај нива. Стварно не сакам да се однесувам така према постари ама па преку глава више од такви луѓе.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
« Одговори #2143 на: 31 Август 2012, 18:37:42 pm »
Епа баш постарите луге треба да служат за пример на помладите, али они како чавка да им го испила паметот, и за нив понекогаш така и треба, добро е што само реплика си и вратил, ја сеа читам и се нервирам што ти рекла, у таква ситуација имам ја шипка под седиште од порано кога чукавме по алансерот, па би и ја извадил и тогаш би ја прашал кого она ке чека  :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54992
  • Махер
« Одговори #2144 на: 31 Август 2012, 18:55:46 pm »
Кажи му јас сум му на Симо другар а он ни е модератор ако имаш нешто да кажеш кажи ако не не ми терај офф топик муабети. Иначе денес си се возикав низ диви запад и мислам дека таму треба да се направи пешачка зона се комплет, да нема улици да нема коли автобуси ништо да нема. Застанати на сред булевар и муабет тераат а ти позади чекај си. Бутел два една теткица ми закочи на 2 нано метри од врата сувозачка, додуша дур кочеше више ја прежалив вратата ама среќа застана и уште вика кај идеш бе будала? Јас фино лепо искачам од кола идам кај неа на прозор и и викам госпоѓо знакот кој што е во облик на триаголник значи дека улицата со која се разминувате има првенство на минување. Одговорот беше ауууу што бе ти ќе ми кажуваш кого да чекам?
И нормално тука ми пукна филм, мојата реплика беше: Слушај бе краво дебела мрсна ако тебе те заболе пи*ката мрсна запотена за правилата во сообраќај иди врати си се во селото кај што си дошла и копај нива. Стварно не сакам да се однесувам така према постари ама па преку глава више од такви луѓе.
Озбилно и го рече тоа?

« Последно менување: 31 Август 2012, 19:23:24 pm Deni »