Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632409 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Така е Симо, не е проблемот што доаѓаат од провинција.... него што се однесуваат како сеуште да се во провинција. Да не бидеме погрешно сфатени.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Sega mi tekna edna slucka so motor....
Lani letoto zastanuvam na crven semafor i mi zvoni mobilen.

Se javuvam i u toj moment eden so polu sportski motor zastanuva megu mene i drugata kola ( znaci ne u svoja lenta ) i pocnuva da turira u mesto so motorceto tacno na uvo pa mozam nisto da cujam na mobilen.

Mu vikam najkulturno " Druze aj ako moze potivko, nisto ne ne slusam na telefonov...ne mora da turiras"
I fraerov (turiraki) mi vika " Pa zatvori si go prozorot".

Sfativ kolku e saat i otidov malce ponapred so kolata na pesacki  za ne mi brci na uvo...

Koga se upali zeleno, ne mu napraiv mesto da pomine ( bidejki ne bese u svoja lenta nego megu dve koli ) otidov pred nego, pa go ostaviv malce da guta chad pozadi mene niz guzvata i na drugite semafori.
« Последно менување: 04 Март 2012, 11:28:38 am Stratro »

Отсутен aleksandarbt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 801
  • Opel zafira 2.0 125 kw
Претекнуванје на авто пат во зимно време.Убиство на колата од камцинјата.Некни кркав едно колку лешник но без последици + бонус 5-6 тоцки на бојата од само едно оденје до Скопје.Инаку гледав да држам растојание без претекнуванје и брзина од 100-130.Значи не е споро ама секогаш има некој тркач.Посебно ме нервира тоа што тие со НОВИ коли удираат буквално со глата во зид.Имав на моменти кренато до 170 само да не ме поминат и упорни се зад тебе и ја доведуваат безбедноста во прашанје.

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2748
  • Слобода или смрт
Ме нервираат упорни автостопери кои ќе ти испаднат на лента. За малку ќе соберев тројца вчера ненормални до сред пат испаднале морав да бегам на друга лента. Ништо чудно да беа пијани.. Ќе го лежеш како човек да го е*ам.
И да истотака кога ќе поминеш преку згазано животно и после ќе видеш по колата парчиња месо и крв.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
Ме нервираат упорни автостопери кои ќе ти испаднат на лента. За малку ќе соберев тројца вчера ненормални до сред пат испаднале морав да бегам на друга лента. Ништо чудно да беа пијани.. Ќе го лежеш како човек да го е*ам.
И да истотака кога ќе поминеш преку згазано животно и после ќе видеш по колата парчиња месо и крв.

Eден мој познаник прегзи, т.е усмрти пијан дедо кој излегол на пат од зади автобус, и не доби ни ден затвор ...
Условно, 2 години ..

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Денес ништо не ме изнервира, средував гаража ;D ;D ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Најде педалите? :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Не ги најдов, како и многу други работи, но ти купив други од Feral ;D ;D ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Не ги најдов, како и многу други работи, но ти купив други од Feral ;D ;D ;D

Хахахаха крал! Гаражата ја најде, тоа најважно е :D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Таксисти. Таксист не е професија, тоа е дијагноза.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
>>>>><<<<<

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2215
Таксисти. Таксист не е професија, тоа е дијагноза.
+ не милијон - сто :)))
>>>>><<<<<

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Возење ролери по илинденска

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Licno me nerviraat motorite tuka vo ova mestovo, posto e vecito leto (30 stepeni cela godina) narodot si vozi motori (glavno prevozno sredstvo) i koga go vozam pick-up ot samo gledas da ne izgazis nekogo. Ama se proviraat i nemaat vrska od vozenje.

Vozacka u Kongo so site kategorii za 5 godini traenje e 50 USD :) Plakjas 50 USD i imas dozvola od A-E.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет