Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2659070 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
јбг... моеш да ми пишеш онакВ во вакви ситуации... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
И тој закон за чување фискална 15 метри од дуќан падна на уставен мислам

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Tеткица со црн ASX, лева лента Аутокоманда:
- возам 90, свири.
- воам 100..свири.
- возам 110, свири.
Свирката еднотонска, јефтина, стојадинска...
..а пред мене на 50 метри редица за црвен семафор.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43792
  • Il Moderatore
defek` i` bila svirkata

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Вчера поминував низ Хиподром. Деца по 14-15 години по 55 кила една кофа месо на Сузуки геесикс 1000ка, еден со Нинџа без кациги глумеа шерифи. Да ги фатиш на шутеви и шамари и дома да ги пратиш. А тие богати родители, прво од нив се почнува.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8152
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Пред некој ден на патот Марена - Неготино, говеда менуваа знаци без никакво обезбедување или обележување на патот.
Така беа размафтани на сред пат како стадо овци, излегуваш од кривина и оп стока на патот, корнат знаци со сила се шетаат по сред пат... Толку бедно изгледаше што не би го нарекол ни типично за нас. Испод секоја беда!

Стока!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Еден кретен со црвен Матиз ќе утепаше две дечиња сабајлево на пешачки. Му ебам пичката мајчина, изгледа работи у Џуро Салај ..

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Џуро Салај ми е комшиска улица те молам да не ја вреџаш. Ај па и ти за две дечиња се станал ееее, ке си напраат нови лесен проблем, али шо ако типот со матизот закаснел на работа и го избркаат а? кај ке најде нова после? деца се праат, работа не се наоѓа!

:D :D :D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
оноа камперите пред влада... крајно време би било да се соберат и да си отидат...  дојдоа, изпротестираа, измаршираа, избунтуваа, покажаа и кажаа што имаа на ум, што сакаат, што не сакаат, која им е целта и доста беше... и во три лепе материне ги терам секое проаѓање од таму, а нај малку 3-4 пати во денот проаѓам.. нај јакото е кога треба помеѓу 15:30 и 16:30 да пројдеш од таму... како ми доаѓа да се залетам по иво лола, уште од фонтана парк и да им улетам вие појма немате...

нека си ебат матер сите политичари.. знам дека е борба за власт, ама ова ги претера више сите граници... па што К јас морам да трпам бе, затоа што на некој му текнало скарички да си врти пред влада, пинг понг да играат сред булевар, да се пијанчат и педерчат...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
како ми доаѓа да се залетам по иво лола, уште од фонтана парк и да им улетам вие појма немате...
.

Пробај од Илинденска, може појак ефект ќе има ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
Ги утнал малце :)
No turbo, no fun :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6144
  • 69
@onak
Зајко снима. Пази што зборуваш, зошто после место солари и парно, ке садиш магдонос и ке нижеш тутун.

Шала на страна.

Страшно ме нервира системов капка по капка, инсталиран по бавчите на Коце сред "Banditen strasse" од неговите професионалци за наводнување.
Сите улици се со локви од вода, кои постојано течат ли течат. Не е со испрана кола никаде да излезеш.
Пројдеш ли низ вирон, како да си непран...
Сегде тече вода, само таму кај што треба не тече, суво е...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Позајми ми го шведскиот метал јас ќе ги покосам место тебе. Со мојата нема да има многу ефект ;D
« Последно менување: 16 Јуни 2015, 10:40:04 am Allexxander »

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Јас сериозно размислувам да си нарачам пластични калници.
Мене ионака тркалата ми штрчат по еден прст надвор од крилата и на најмалото вирче знае да ми фрли вода до пола врата.

Уште полошо е што кај што се гради низ Скопјево, има вирчиња со вода и малтер/ цемент кој многу потешко се вади.
Со Астрата така ми се случи и од тогаш ептен пазам.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Денес истото на булевар Србија. Ко` асфалтот да го наводнуваат, а не тревниците. И кај Хотел Русија, и по бул. Јане Сандански.... Секаде! Што сум купиљ црни ауто, та чифча нонен!!