Автор Тема: Најбрза тјунирана кола во Скопје  (Прочитано 284134 пати)

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Одг: Најбрза тјунирана кола во Скопје
« Одговори #1095 на: 29 Септември 2013, 21:56:39 pm »
Ова не е Тигра. :)
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен 555

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 193
« Одговори #1096 на: 29 Септември 2013, 22:49:29 pm »
ja nigde ne spomnav tigra nego za korsa zboram, i sakam da kazam deka vadenjeto na toa ne mi vleguvase u 3ta i mi disese desnata guma se smesni

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #1097 на: 29 Септември 2013, 23:09:04 pm »
Ova e istiot muabet so zutata tigra deka me pominala mene uste u 2011-2012 koga go imav subaruto moe :) pa dajte nemojte ke vi se smee nekoj toa tigrata e krshotija nevidena nedaj boze da treba da zakoci po ostro ke i izletaat i diskovi i gumi .

Ипак си спомнал Тигра ;)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен GOCEBRZI

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 559
« Одговори #1098 на: 30 Септември 2013, 07:37:32 am »
ja nigde ne spomnav tigra nego za korsa zboram, i sakam da kazam deka vadenjeto na toa ne mi vleguvase u 3ta i mi disese desnata guma se smesni
Da si kupis naocari i dvogled sledniot pat za poubavo ga gledas  :) toa ti e isto ko tvoeto subaru da go sporedime so fiat panda
« Последно менување: 30 Септември 2013, 07:56:30 am GOCEBRZI »
NO TURBO NO FAN

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1099 на: 30 Септември 2013, 09:34:57 am »
Tivgrata nemase treta ako se sekavas

Hahahaha sega nekoj treba glup da se napravi ili sakas glup da go napravis???

Ma nemoj da me jebes ne slusame koj kako salta, pojma nemame prv pat se trkame i vozime cccc

Od 2000 godina pa navaka sum na ulica so praveni koli Goce ne zaboravaj, da ne te potsetuvam kaj bevte togas i sto pravevte. Koj donese prva pravenica turbas, koj donese prv nitra i.t.n.
Ova e istiot muabet so zutata tigra deka me pominala mene uste u 2011-2012 koga go imav subaruto moe :) pa dajte nemojte ke vi se smee nekoj toa tigrata e krshotija nevidena nedaj boze da treba da zakoci po ostro ke i izletaat i diskovi i gumi .
Bez navredi drugar ti neznaes kolku e ulozeno vo ovaa tigra i vreme i drugi raboti moze za tebe se cudni a za tie sto razbiraat ke svatat sto e toa  ako mislis na ovaa tigra , a ja za pustanje ne se sekavam a i ne sum  se pustal so tebe moze sanjas ili neznam potceti me?Pozdrav
Pa neznam koja e tvojata ali tipot so edna zuta korska koja imala spored niv 400hp se pustase so mene ne ja so nego :)  eve i videovo stoi uste na youtube , tipot bese tolku isfrustriran sto posle ova slusavme muabeti deka me prosol na 200kmh :))) smeski . Istovo ko ti go pravese posle trkata se vadese deka turbinata ne mu bila u red i neznam sto , dobro tebe ti nemalo 3ta :))

Овој ми е комшо со Корсава. :D

И како заврши тркава, не ви текна да снимате и на цел..

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #1100 на: 30 Септември 2013, 16:13:30 pm »
После долги години пак се споивме со Евото.Работата е солзи сами капат прости ми :'( :'(
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен JAN TURBO

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 554
  • 550 кsVauxhall
« Одговори #1101 на: 30 Септември 2013, 16:15:36 pm »
Nema veze drugar si se zbunil,oprosteno ti e ,nego koga ke dojdes so koliceto ke napravime edna druzba so "tigriceto"sto me pomina so  audito S2 toa e tocno nego tuningot ide ponatamu drugar ednas eden prv drukpan drug i taka nataka vazno da ima koli,zatoa napraj go koliceto i doagaj ima dosta koli vo skopje sega sto se brzi ;)
VERRY FAST AREA PRODUCTION

Отсутен JAN TURBO

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 554
  • 550 кsVauxhall
« Одговори #1102 на: 30 Септември 2013, 16:17:45 pm »
Tivgrata nemase treta ako se sekavas

Hahahaha sega nekoj treba glup da se napravi ili sakas glup da go napravis???

Ma nemoj da me jebes ne slusame koj kako salta, pojma nemame prv pat se trkame i vozime cccc

Od 2000 godina pa navaka sum na ulica so praveni koli Goce ne zaboravaj, da ne te potsetuvam kaj bevte togas i sto pravevte. Koj donese prva pravenica turbas, koj donese prv nitra i.t.n.
Bez navredi drugar ti neznaes kolku e ulozeno vo ovaa tigra i vreme i drugi raboti moze za tebe se cudni a za tie sto razbiraat ke svatat sto e toa  ako mislis na ovaa tigra , a ja za pustanje ne se sekavam a i ne sum  se pustal so tebe moze sanjas ili neznam potceti me?Pozdrav
Pa neznam koja e tvojata ali tipot so edna zuta korska koja imala spored niv 400hp se pustase so mene ne ja so nego :)  eve i videovo stoi uste na youtube , tipot bese tolku isfrustriran sto posle ova slusavme muabeti deka me prosol na 200kmh :))) smeski . Istovo ko ti go pravese posle trkata se vadese deka turbinata ne mu bila u red i neznam sto , dobro tebe ti nemalo 3ta :))

Овој ми е комшо со Корсава. :D

И како заврши тркава, не ви текна да снимате и на цел..
Korsiceto momentalno se pravat modivikacii drugi na nego kako sto znam, pa ke go vidime
VERRY FAST AREA PRODUCTION

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #1103 на: 23 Ноември 2013, 12:24:09 pm »
Фамозниот Голф што важеше за најбрз во Скопје

www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #1104 на: 23 Ноември 2013, 15:02:17 pm »
имаш други клипови? на отворен пат

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2840
« Одговори #1105 на: 23 Ноември 2013, 17:55:17 pm »
....каде е сега ова чудо

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11742
  • Архитект
« Одговори #1106 на: 23 Ноември 2013, 23:02:09 pm »
Во тетово некаде со дизел мотор.
:D

Отсутен Karlitos

• Почетник
  • *
  • Пораки: 22
« Одговори #1107 на: 20 Декември 2013, 14:01:58 pm »

Zdravo Decki,

Se sekavate na ovaa trka?

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #1108 на: 20 Декември 2013, 14:15:57 pm »
Welcome back Мики. ;D

Јас се сеќавам од видеово, инаку не присуствував тогаш.
Бев само дента кај Белви кај што беше изложено аудито, за трката не дознав и не отидов. Од истиот настан беше така? 

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #1109 на: 20 Декември 2013, 14:59:21 pm »
Да да истиот настан е.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.