Tivgrata nemase treta ako se sekavas
Hahahaha sega nekoj treba glup da se napravi ili sakas glup da go napravis???
Ma nemoj da me jebes ne slusame koj kako salta, pojma nemame prv pat se trkame i vozime cccc
Od 2000 godina pa navaka sum na ulica so praveni koli Goce ne zaboravaj, da ne te potsetuvam kaj bevte togas i sto pravevte. Koj donese prva pravenica turbas, koj donese prv nitra i.t.n.
Ova e istiot muabet so zutata tigra deka me pominala mene uste u 2011-2012 koga go imav subaruto moe pa dajte nemojte ke vi se smee nekoj toa tigrata e krshotija nevidena nedaj boze da treba da zakoci po ostro ke i izletaat i diskovi i gumi .
Bez navredi drugar ti neznaes kolku e ulozeno vo ovaa tigra i vreme i drugi raboti moze za tebe se cudni a za tie sto razbiraat ke svatat sto e toa ako mislis na ovaa tigra , a ja za pustanje ne se sekavam a i ne sum se pustal so tebe moze sanjas ili neznam potceti me?Pozdrav
Pa neznam koja e tvojata ali tipot so edna zuta korska koja imala spored niv 400hp se pustase so mene ne ja so nego
eve i videovo stoi uste na youtube , tipot bese tolku isfrustriran sto posle ova slusavme muabeti deka me prosol na 200kmh
)) smeski . Istovo ko ti go pravese posle trkata se vadese deka turbinata ne mu bila u red i neznam sto , dobro tebe ti nemalo 3ta
)