Автор Тема: MITSUBISHI LANCER SportBack 1.5 invite  (Прочитано 10467 пати)

Отсутен Lancerka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 303
Одг: MITSUBISHI LANCER SportBack 1.5 invite
« Одговори #45 на: 04 Јануари 2012, 22:07:25 pm »
.
« Последно менување: 28 Март 2013, 21:41:07 pm Lancerka »

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1815
« Одговори #46 на: 04 Јануари 2012, 22:29:58 pm »
Ако можат од Мак Ауто Стар да ја намонтираат правилно и професионално ондак ТОП, али знам кружеше на форумов една слика, ми се чини дека во на Денде темата за Лансерот е поставена, некој човек пробал сам да ја напраи предницата на Седанот како на Спортбекот и ептем фејк изгледаше.

Срамота би било тие да не го направат тоа профи :)
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #47 на: 04 Јануари 2012, 23:00:03 pm »
Би требало да можат, пошто у основа, пар шрафови се у питање... Мене не ме плаши до толку тоа дали и колку правилно и професионално би ја монтирале предницата, колку што ме плаши завршното бројче на фактурата :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #48 на: 05 Јануари 2012, 01:31:17 am »
Би требало да можат, пошто у основа, пар шрафови се у питање... Мене не ме плаши до толку тоа дали и колку правилно и професионално би ја монтирале предницата, колку што ме плаши завршното бројче на фактурата :)

хахаха

Него за предницата на спортбекот. Можи само тој централниот дел што, да се монтира да седанот. Не мора цел браник. А тоа не мора во МАС, можи секој подобат мајстор (лимар - фарбар). Ама треба да се најди од некаде таква муцка ;D

Отсутен Sarach

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #49 на: 09 Јануари 2012, 01:48:36 am »
so sreka neka e!!!! uste eden Lancer vo forumot...... mnogu bezgrizni kilometri...... za tie pari podobra  oprema, zdravje.....

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #50 на: 09 Јануари 2012, 16:19:42 pm »
Ајде... уште еден јапанец :)

Добро дојде, другарче си завршил работа со возилово... немаш промашај, си го решил, проблемот за цел живот :) а искрено и бојата многу ми се свига...

Отсутен CS_MK

• Почетник
  • *
  • Пораки: 15
« Одговори #51 на: 03 Јуни 2012, 11:25:57 am »
Здраво carclub форумџии ке ве замолам за мала помош, во саботата ме удриа во задниот браник и на него има две мали набиеници и една испакнатина во форма на квадрат. Сега прашањето ми беше кој во Скопје ги поправа овие работи квалитетно и евтино. Еве некоја слика 

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7826
  • Плинаш!!!
« Одговори #52 на: 03 Јуни 2012, 11:35:59 am »
Евети другар разгледај тука

http://forum.carclub.mk/index.php/topic,1040.0.html