Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Честито Лансер, конечно се појави вториот Спортбек во гаража Знаев дека ќе се одлучиш за Лансер Спортбек и морам да ти кажам дека направи одличен избор.Инаку ќе ти текне, јас сум Лансерка од тој другиот форум Коли што дискутиравме баш за Спортбеците Инаку сега за 12.000 со Инвајт пакетот на опрема е бест бај во моментов, мене пред скоро 1 година 13.300 ме фати Спортбекот исто со Инвајт опрема.Инаку сега деновиве одма да побараш издувче да си стаиш, не се многу скапи.Можеш да ја разгледаш темата на мојот Лансер Спортбекhttp://forum.carclub.mk/index.php/topic,513.135.htmlЈас неколку промени му направив, му ставив издувче, хромирана лајсна кај багажникот, ксенон, го офарбав лонецот со мат црна боја (има слики во темата, одлично испадна и сега лонецот речиси не се ни приметува, а понатаму скроз ќе се смени)...
Добродојде CS_MK. Ланцеров, абе види................не е све у лепота Со Здравје да го возиш !
Цитат: CS_MK на 03 Јануари 2012, 19:15:23 pmФала Lancerka за убавите зборови , мислам дека се исплатеше чекањето. Инаку ти се извинувам поради copy\paste што направив од текстот од опремата на твојот Лансер малку скратена за да се разликува малку, се надевам дека нема да ме тужиш за повреда на авторски права А затоа јас гледам така педантно и убаво е напишана опремата, а тоа ти си направил copy/paste од мојата тема Инаку да, апсолутно чекањето се исплатеше, колата е прекрасна и ќе и се изнауживаш, вожњата е одлична а и убаво р'жи над 3.000 обртаи Се на се Лансерот Спортбек е чиста 10_ка, и за цената е бест бај
Фала Lancerka за убавите зборови , мислам дека се исплатеше чекањето. Инаку ти се извинувам поради copy\paste што направив од текстот од опремата на твојот Лансер малку скратена за да се разликува малку, се надевам дека нема да ме тужиш за повреда на авторски права
Цитат: Cuore Sportivo на 03 Јануари 2012, 19:18:46 pmДобродојде CS_MK. Ланцеров, абе види................не е све у лепота Со Здравје да го возиш !Клку пари толку коња(музика) под хауба кога го купував знаев дека нема да биде EVO или ralliart lancer, тоа е сурова е вистината
Има седан со таква маска... EVO го викаат
Цитат: velestrumf на 04 Јануари 2012, 01:37:59 amИма седан со таква маска... EVO го викаат Ама за седанот со таква маска (ЕВО) треба да платиш колку 4 спортбека/седани
Цитат: velestrumf на 04 Јануари 2012, 01:37:59 amИма седан со таква маска... EVO го викаат Не го викаат, сам доаѓа