Гласање

Koja kola Vie bi ja izbrale za kola na godinata 2012?

Passat
34 (54.8%)
Focus
18 (29%)
Elantra
10 (16.1%)

Вкупно гласови: 62

Автор Тема: Volkswagen Passat, Ford Focus, Hyundai Elantra finalists for 2012 North American  (Прочитано 17812 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Одг: Volkswagen Passat, Ford Focus, Hyundai Elantra finalists for 2012 North American
« Одговори #45 на: 18 Декември 2011, 14:52:34 pm »
Kaj Пасатот Хајлајн опремата е светлосни години подобра отколку основната на БМВ серија 3. Секако мене една од омилените возила ми е серија 3, заедно со Ц класата, и само прашање на време е кога ќе инвестирам во нешто од нив. Како и да е разликата со Пасат е скоро 10.000 евра кога би имале слична опрема.

Корејска Филозофија.
Преден погон...

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Volkswagen Passat, Ford Focus, Hyundai Elantra finalists for 2012 North American
« Одговори #46 на: 18 Декември 2011, 15:05:27 pm »
Kaj Пасатот Хајлајн опремата е светлосни години подобра отколку основната на БМВ серија 3. Секако мене една од омилените возила ми е серија 3, заедно со Ц класата, и само прашање на време е кога ќе инвестирам во нешто од нив. Како и да е разликата со Пасат е скоро 10.000 евра кога би имале слична опрема.

Корејска Филозофија.
Преден погон...

Да не си цитирал погрешен пост ?

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #47 на: 19 Декември 2011, 09:41:35 am »
Kaj BMW najniskoto nivo na oprema e podobro ili ednakvo od najvisokoto nivo na oprema, kaj fehlerwagen. Besmislena sporedba
Како и секогаш коментари полни со дезинформации и гомненици...Не ми е јасно само дали сакаш да изигруваш форумски шут или пак имаш подлабоки психички проблеми па информациите поврзани за VW ги перцепираш изопачено, нецелосно и во негативен контекст.

http://www.vw.com.mk/files/mk/download/datei/752.pdf
http://www.bmw.com.mk/mk/en/newvehicles/3series/sedan/2011/_shared/pdf/BMW_3series_sedan_catalogue.pdf

Како што се гледа од материјалите од производителите приложени во линковите, основниот Пасат има повеќе опрема од основното BMW 3 Sedan.

nema ni da gi otvoram linkovite, ti si nearen vo momentot na postiranje stom si pomislis da sporeduvas ceca i bmw.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #48 на: 19 Декември 2011, 10:59:39 am »
Темата е "Koja kola Vie bi ja izbrale za kola na godinata 2012?"

Никаде не пишува 'za tie i tie pari" или "best buy" во класата и слично па не знам зошто воопшто дискутирате за цена?

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #49 на: 19 Декември 2011, 11:15:49 am »
Sekogas se zema vpredvid cenata. Vo sprotivno sekogas bi pobeduval Mercedes, Lexus, BMW.... a kako sto gledas, nikogas ne pobeduvaat.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #50 на: 19 Декември 2011, 11:54:39 am »
Sekogas se zema vpredvid cenata. Vo sprotivno sekogas bi pobeduval Mercedes, Lexus, BMW.... a kako sto gledas, nikogas ne pobeduvaat.

Па што зборувате тогаш за цена ???

Чим сте ги стаиле заедно во конкуренција значи цената треба да е тука некаде или иста, во спротивно не гледам логика на споредбава?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #51 на: 19 Декември 2011, 12:57:53 pm »
Pa kola na godinata taka se bira. A od dadenive jasen e izborot, pasatot na site polinja gi kine drugite dve, a fokusot vo site polinja ja kine lantrata.
A gledam i na forumov im e poznato toa, spored anketava...

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #52 на: 19 Декември 2011, 12:59:54 pm »
Pa kola na godinata taka se bira. A od dadenive jasen e izborot, pasatot na site polinja gi kine drugite dve, a fokusot vo site polinja ja kine lantrata.
A gledam i na forumov im e poznato toa, spored anketava...

Па не знам зошто сеуште некој има потреба да негира? Он си напраил тема, он си ги одбрал возилава, сам кажува дека се во иста ценовна група пошто ги стаил заедно а пак споемнува разлики во цени? Навистина не ми јасен муабетов?

Или нема што да се каже па секогаш на крај како аргумент против останува повисоката цена?

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #53 на: 29 Декември 2011, 14:31:35 pm »
Кој 7 луге гласаа за Елантрава не ми е јасно

ццц

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8953
« Одговори #54 на: 29 Декември 2011, 15:16:40 pm »

ццц

зошто бе Рики неможе на сите исто да им праи мерак. Еден е ЛП сигурно значи ти требаат уште 6 ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #55 на: 29 Декември 2011, 15:44:39 pm »

ццц
Ни мене. Посебно откога ја видов во живо.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #56 на: 29 Декември 2011, 16:02:16 pm »
Елантрата си е убаво количе, нема збор... Возачките способности и’ се ко на дупнат брод, али тоа не значи дека треба да се занемари... Ако на некој му треба симпатично, големко, комфорно, семејно ауто, без динамички и спортски афинитети, Елантрата е сосема солиден избор.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Sarach

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #57 на: 29 Декември 2011, 19:37:39 pm »
KAJCE so platno..... hihihihihihihihi

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #58 на: 29 Декември 2011, 19:58:36 pm »

ццц
Ни мене. Посебно откога ја видов во живо.

Надворешниот лик, и е као кинеска копија на мондео ...

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #59 на: 30 Декември 2011, 10:22:44 am »
Pocekaj Riki, da vidis kako ke izglasa Amerika ;D