Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 62
Цитат: Deni на 18 Декември 2011, 14:42:12 pmKaj Пасатот Хајлајн опремата е светлосни години подобра отколку основната на БМВ серија 3. Секако мене една од омилените возила ми е серија 3, заедно со Ц класата, и само прашање на време е кога ќе инвестирам во нешто од нив. Како и да е разликата со Пасат е скоро 10.000 евра кога би имале слична опрема.Корејска Филозофија.
Kaj Пасатот Хајлајн опремата е светлосни години подобра отколку основната на БМВ серија 3. Секако мене една од омилените возила ми е серија 3, заедно со Ц класата, и само прашање на време е кога ќе инвестирам во нешто од нив. Како и да е разликата со Пасат е скоро 10.000 евра кога би имале слична опрема.
Цитат: Cuore Sportivo на 18 Декември 2011, 14:45:45 pmЦитат: Deni на 18 Декември 2011, 14:42:12 pmKaj Пасатот Хајлајн опремата е светлосни години подобра отколку основната на БМВ серија 3. Секако мене една од омилените возила ми е серија 3, заедно со Ц класата, и само прашање на време е кога ќе инвестирам во нешто од нив. Како и да е разликата со Пасат е скоро 10.000 евра кога би имале слична опрема.Корејска Филозофија.Преден погон...
Цитат: LosiPatista на 18 Декември 2011, 11:14:51 amKaj BMW najniskoto nivo na oprema e podobro ili ednakvo od najvisokoto nivo na oprema, kaj fehlerwagen. Besmislena sporedbaКако и секогаш коментари полни со дезинформации и гомненици...Не ми е јасно само дали сакаш да изигруваш форумски шут или пак имаш подлабоки психички проблеми па информациите поврзани за VW ги перцепираш изопачено, нецелосно и во негативен контекст. http://www.vw.com.mk/files/mk/download/datei/752.pdfhttp://www.bmw.com.mk/mk/en/newvehicles/3series/sedan/2011/_shared/pdf/BMW_3series_sedan_catalogue.pdfКако што се гледа од материјалите од производителите приложени во линковите, основниот Пасат има повеќе опрема од основното BMW 3 Sedan.
Kaj BMW najniskoto nivo na oprema e podobro ili ednakvo od najvisokoto nivo na oprema, kaj fehlerwagen. Besmislena sporedba
Sekogas se zema vpredvid cenata. Vo sprotivno sekogas bi pobeduval Mercedes, Lexus, BMW.... a kako sto gledas, nikogas ne pobeduvaat.
Pa kola na godinata taka se bira. A od dadenive jasen e izborot, pasatot na site polinja gi kine drugite dve, a fokusot vo site polinja ja kine lantrata.A gledam i na forumov im e poznato toa, spored anketava...
Кој 7 луге гласаа за Елантрава не ми е јасно ццц
Цитат: RikiRulz на 29 Декември 2011, 14:31:35 pmКој 7 луге гласаа за Елантрава не ми е јасно цццНи мене. Посебно откога ја видов во живо.