Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Новата Петка е погрда од 14 години стара Ф10, катастрофа дизајн.
Mене па Е60-ката ептен ми беше јака кога излезе. Мислам уште го имам GenteMotori од 2004 ако не се лажам. На насловна страна беше. Предобро ми изгледаше.
Цитат: Redneck на 03 Ноември 2023, 16:06:44 pmНовата Петка е погрда од 14 години стара Ф10, катастрофа дизајн.F серијата има лудо добри дизајни за сите седани. Не дека сум малце biased, ама и F30ка со М Спорт а особено па F80ката М3 е преубава кола.
Цитат: Carpathian Lord на 03 Ноември 2023, 09:22:28 amНе ги можам новиве BMW-a и крај. Можда по некое време ќе ми се допаѓаат онака да ми легне дизајнов ама вака на прва - јок.Истите муабети од Е60 на Крис Бенгл.
Не ги можам новиве BMW-a и крај. Можда по некое време ќе ми се допаѓаат онака да ми легне дизајнов ама вака на прва - јок.
Не знам кој ќе ја „памти“ оваа на бенгл, освен по пример како не треба да си го „е*еш“ дизајнот на моделот. Ова ќе се памти. И по дизајн и по V12-ката легендарна:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)