Автор Тема: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци  (Прочитано 1636 пати)

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Возилото е од другар кој често патува во Германија, па ме замоли да бидам јас одговорен за продажбата.
BMW-то има доста опрема, има некои карбонски додатоци и елементи поразлични од другите 5-ки од таа серија.
Увезено е од Германија, царинето и регистрирано во Македонија.
Возилото се наоѓа во Прилеп.
Цената е 15200€ со простор за договор.
Да напоменам дека на возилото не е ништо отстрането софтверски или механички како ДПФ, ЕГР, останати катализатори, лимитери и слично и не е ремапирано, комплетно е stock. Поседува и сервисна книшка од Германија.
Линк од огласот:
http://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=4461088

Отсутен AUUU

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 6984
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #1 на: 10 Јули 2023, 20:25:42 pm »
Бандаши се црниве или раткапни?

Греота што не е ставен некој убав сребрен бандаш.

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #2 на: 10 Јули 2023, 20:38:34 pm »
Има Dotz 19-ки бандажи, ако добро памтам моделот е овој:

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #3 на: 20 Јули 2023, 22:26:45 pm »
Bump.

Отсутен MecheTo

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 14097
 • Пудингот на шоферството
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #4 на: 21 Јули 2023, 04:53:54 am »
Дали километражата е реална и дали е променето ланчето?
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #5 на: 21 Јули 2023, 10:40:24 am »
Треба да прашам за ланчето, километражата е реална, донесена е скоро од Германија и не е возена, бидејќи газдата беше во Германија и јас ја подвозував.
Има целосна сервисна историја во Германија, може да пуштам и VIN бројче доколку си заинтересиран.

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #6 на: 17 Септември 2023, 00:31:34 am »
Bump. Газдата на возилото е тука на кратко и може лично со него да се разгледа и проба возилото.

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #7 на: 06 Октомври 2023, 12:27:33 pm »
Bump.

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #8 на: 23 Декември 2023, 16:09:43 pm »
Bump.
Линк од нов оглас:
https://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=4828003

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #9 на: 19 Февруари 2024, 22:44:46 pm »
Bump. Може спуштање на цената после разговор и детален преглед каде сакате (механика, електрика).

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #10 на: 12 Март 2024, 10:27:24 am »
Bump.

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #11 на: 18 Април 2024, 19:28:30 pm »
Bump.

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #12 на: 28 Април 2024, 19:15:11 pm »
Bump.

Присутен nestor04

 • Сениор
 • ****
 • Пораки: 4771
 • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Услужен оглас - BMW F10 520D со styling додатоци
« Одговори #13 на: 09 Јули 2024, 12:07:52 pm »
Bump.