Пред некој ден ја продадов е60ката и сега сум на мака да најдам некое друго возило.. Со оглед на тоа што е пазарот никаков последно време..
Е сега не сум одлучен конкретно за што а и незнам до колку пари туку гледам да е добра понуда и да е добро возилото..
Предност има бензин/плин средна класа на возила, леон голф a3 или друго.. Во некои моменти па се мислам да земам некое поевтино количе 1500/2000 евра колку да возам нешто некој период..
Така да ако ви излези некое возило по огласите или ако има некој да понуди пуштете тука..
1.Оти се реши да менуваш бренд.
2. Знам дека возеше renault, еве ти еден предлог, ама незнам дали после BMW-то ќе ти прај мерак
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=4275944. Ценава е малце високо по мое. Ама моментална ситуација можда го диктира ова. Иако мислам дека едно 1000 може да оди долу. Од искуство брат ми го вози од 2004 моделот со ист мотор од 113кс, исто 2 врати, coupe каросерија до сега 90000км, во негово поседување, од кој 70000 со плин, поголем дефект е што сега дојде ламела за мењавање, и еден држач на мотор. Ова е 2 држач шо се менува. Иначе на километража стои 255.000км. Едино од плинот имаше мака изгоре 1 по 1 сите бонбини.