Мислам дека е крајно време да се прекине да се јаде говна против Опел у неговата тема. Нико није савршен, ама ја претеравте со споредбите! Све је ствар на лично определување и искуство, нема сврха да се плашите од Опел чим немате доверба во него. Очигледно дека се работи за спротивното... Зад добрим коњем прашина се диже
ЦРВ е живо срање, сум имал прилика да го тестирам (пошто лично сакав да го купам), Грејт Вол е кинеско срање, кое впрочем у зависност од потребата ми остави многу бољи впечаток од ВЊ и др. сл. срања. Не правите баук од нешто што не е така базирано на туѓи неуки искуства или лични само-убедувања. Ако мислите дека Опел е срање, ОК, поштуем, АМА пишите го тоа у Рекла-Казала, а не у неговата тема, ако не друго чисто од култура. Тој сакатиот Тигуан или Јети или кој ли беа други нема везе, фали те ги во соодветните теми. Срамота е бе луѓе да јадете бурек у тема за Опел - против Опел! Не дека возам Опел, бев толерантен и преќутев многу работи, ама ја претеравте. ОК, нека биде Опел најмизерното нешто што се појавило заради потребите на Турците на Балканот, ама доста е ! Фала ви на разбирањето, а за препукувањата има соодветни теми. За вкусовите не се дискутира - по нив се плука (што би рекол Banzai)