Мал апдејт.
Колата си се вози редовно. До сега поминато е со неа околу 2500км и се е супер.
Малку бев скептик за како ќе се понаша на пат, дали ќе биди доволно динамична итн... ама џабе сум се тревожел.
Колата одлично вози. Многу е постабилна и помалку боди рол има од 147.
Во дајнамик мод се претвора во поинаков ѕвер. Мислев дека нема да се осеќа многу, ама се осеќа и тоа многу.
Ајде сега малку за работи кои ми сметаат.
Нема многу место за оставање на работи при патување. Како на пр. телефон, новчаник, шише со вода итн... Незнам зошто нема дупка на средина позади менувачот. Место за шише или чаша под наслонот за раката, па ако има таму ставено нешто наслонот не е употреблив.
Палките за светла/жмигавци/брисачи се малку чудни. Лошо ми штракаат и груби се. Убаво е што има краток лифт за 5 пати да трепка жмигавецот, ама често на пуштање долги светла палам и жмигавец.
Командување со музиката од УСБ е малку комплицирана. Можи да се командува само преку воланот, не и од самото радио. Самото избирање на музика е компилицирано. Па мора да има id tag за изведувач, албум итн...
Уште си ги возам зимските гуми. Се уште чекам да стигнат летните тркала....
Колата имаше некој зуцки по вратите уште како ја зедов. Една беше најголема на задната лева врата. Па еден чичко ми ги среди сите.
Еве слики од пред и после.
Да не се секирате Џули се брендираше со карклуб лепенка, благодарение на
@zeroSignal. Сега е уште побрза и постегната.