Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Клабери веќе е земен овој модел уште вторникот, немав време да ги монтирам уште.Благодарам на предлозите, поздрав до Сале ќе ги земев неговите али веќе имав договорено и сакам да си стојам на збор.Темата може да биде отворена за друг доколку бара или размена.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ептен ги меркав овие и во последен момент се предомислив.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Добри беа и тие на @SaleSk . Можеше да се договориш за цена али добро. Јас фелни купувам само од познати луѓе. Реклама5 не ми е многу сигурна. Како и да е со здравје да ги возиш.
Цитат: Drive-r на 18 Април 2020, 11:38:51 amКлабери веќе е земен овој модел уште вторникот, немав време да ги монтирам уште.Благодарам на предлозите, поздрав до Сале ќе ги земев неговите али веќе имав договорено и сакам да си стојам на збор.Темата може да биде отворена за друг доколку бара или размена.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ептен ги меркав овие и во последен момент се предомислив.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Shto cena se prvite na slika?Sent from my iPhone using Tapatalk
16ки.