Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Таман сега скокна малку вредноста на ракијата како добро средство за дезинфекција, пред се за грло, од каде тргнува вирусот во поход , малку шала, успешна зделка ти посакувам
Насловов на темава е само за на телевозија, за некој разговор у студио или за Зевзекманија.
Цитат: Tischläufer на 27 Март 2020, 17:02:37 pmНасловов на темава е само за на телевозија, за некој разговор у студио или за Зевзекманија.Друже јас на времето првата кола така ја купив, половина од цената во пари, половина во ракија. Во Кавадарци барем ракија има во изобилие 😂😂😂
Цитат: Filip MK на 27 Март 2020, 11:15:46 amТаман сега скокна малку вредноста на ракијата како добро средство за дезинфекција, пред се за грло, од каде тргнува вирусот во поход , малку шала, успешна зделка ти посакувамНе бе друже таман работа, огласот е на вујко мој, има доста количина на ракија, а му треба и возило, затоа ми кажа да пуштам оглас. Цената ќе биде како што си беше и претходно. 😀
Цитат: Djokica на 27 Март 2020, 14:47:14 pmЦитат: Filip MK на 27 Март 2020, 11:15:46 amТаман сега скокна малку вредноста на ракијата како добро средство за дезинфекција, пред се за грло, од каде тргнува вирусот во поход , малку шала, успешна зделка ти посакувамНе бе друже таман работа, огласот е на вујко мој, има доста количина на ракија, а му треба и возило, затоа ми кажа да пуштам оглас. Цената ќе биде како што си беше и претходно. 😀Не ме сфаќај погрешно, не ми беше коментарот во насока на ниска/висока цена, се си е на место, јас од мене тргнувам, како почна епидемијата си ја зголемив дозата за дезинфекција и останав без резерви
Ебати државата, човек не може еден тон рачиа да продае...На факултет еден колега секој Понеделник носеше со татко му со комбето по триста литра.А, не ли откупуваат веќе кафаниве на големо - да им дааш по 100-200 повремено?Или сега на сите бараат фактури (Бемти државата, вторпат) ?