Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Се бара храбар маж или жена да ми помогне да го отвориме модулов и да го прелемиме конекторот. Не мора како на линкот да се сече ама некако мора да се исече кутијата за да се отвори. Модулот е изваден и можам да го донесам било каде по можност во Скопје.http://jagrepair.com/ABSModuleRepairs.htm
070 431-726 - Jасмин
Секоја чест на мудата да брусиш лак, а немаш искуство.
Цитат: Diesel на 12 Октомври 2021, 19:31:53 pmСекоја чест на мудата да брусиш лак, а немаш искуство.Па добро на префарбана кола побезбедно е. Ги прашав во Киа ми рекоа 2 слоја лак дека прснале. Шмирглав рачно со 1500, 2000 и 3000 додека не исчезнеа дефектите односно нерамниот лак или crow's feet.
Јас гледам ќе имам работа тука 🤣🤣🤣
Цитат: JezuzNoChill на 12 Октомври 2021, 19:48:51 pmЦитат: Diesel на 12 Октомври 2021, 19:31:53 pmСекоја чест на мудата да брусиш лак, а немаш искуство.Па добро на префарбана кола побезбедно е. Ги прашав во Киа ми рекоа 2 слоја лак дека прснале. Шмирглав рачно со 1500, 2000 и 3000 додека не исчезнеа дефектите односно нерамниот лак или crow's feet. Без разлика, сериозен зафат е за почетник. Освен ако не планираш професионално да се бавиш со тоа во иднина, па да стекнуваш искуство, преголем е ризикот и ДОКОЛКУ ИМАЛО РЕАЛНО ПОТРЕБА, требало да ја оставиш работата на професионалец.One step polish со DA и 2во1 паста е сасвим ОК за почетник и да "вежбаш". Вака...