Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Нема спас, се мавале деца со камења тука на маало пред некој ден и гледам 2дупки има на кровот до лим. Да изигравам џандар немам ниту време ниту нерви. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Цитат: MAPJAH на 18 Август 2018, 07:49:55 amНема спас, се мавале деца со камења тука на маало пред некој ден и гледам 2дупки има на кровот до лим. Да изигравам џандар немам ниту време ниту нерви. Sent from my VTR-L29 using TapatalkИ јас сличен “проблем” имам, ама баталив.Мене утрото после нанесувањето на кермичката заштита ми ја изгребаа деца фудбал што играа, ми се збуткаа во кола, па некој врата ми има отворено во мојата и рецка направено, секој ден прстиња/рачиња од деца имам на цела кола итн Едноставно реков заеби
Старо за ново напрај за Плава. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: osmica8 на 20 Август 2018, 08:58:06 amСтаро за ново напрај за Плава. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Уште малце нека остаре и ја менувам, ама овој пат за плава со "Direktschaltgetriebe"... некои грешки мора да се поправат