Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Bumb на 19 Февруари 2018, 16:45:25 pmЗа бензин ми кажаа дека моторот не е баш погоден-проверен, многу трошел, ќе имало сега некој нов 1.5. Рече да не си играм играчки, потрошњава на дизелов е смешна и да фурам. Ова ти го кажаа во продажен салон?Овластен некој? Ех Порше Поршееее.....
За бензин ми кажаа дека моторот не е баш погоден-проверен, многу трошел, ќе имало сега некој нов 1.5. Рече да не си играм играчки, потрошњава на дизелов е смешна и да фурам.
Mене сивата ми е некако... старска, утепана. Црната е одлична.
Толку се разбира и тој пријателот... 1.4 тси вади смешна потрошувачка..Подобри перформанси од 2.0 тди а троши 1 литар повеќе бензин...Црна во секој случај.. Али да си рачунаш барем еднаш двапати во неделата да си ја периш... Сивата е некако подосадна.. Кај мене бмвто пример кога ќе го исперам, да ти е мерак да го гледаш, перфекција..Али тоа трае само 4/5 дена..
Знаете како викаат есапот дома и на пазар не ист.Падна одлука на 2.0 тди, еxcellence ниво на опрема и многу повеќе од тоа. Добив топ понуда, не се одбива. Имаше и најниското ниво на опрема 1.6 90хп, ама разликата од понудата што ми ја дадоа е смешна и не се ни гледа.Вечер ќе се знае сигурно дали ќе се зима или не. Друга работа што треба да се одлучаме црна или сива боја.Црната ја гледав, перверзии.У внатре е боли глава.Бандаши 17ки цицка.Паднав у несвест.Сеа уште да се пресече и ајт...
И во оваа тема ќе се сокрие цената по која ќе ја купи членот. Како и во сите други. И после ќе се заебаваме со “цена во инбокс“. Иначе и 2.0тди лапа 8 во град ич како ништо особено на минус температури.
2017 1.6 tdi 115 DSG троши исто колку 2017 1.0 tsi 115 manual, околу 7л/100. 2.0 tdi би јадел некои 8л/100 во град, мање више колку 1.4 tsi.