Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Carrier166 на 10 Ноември 2011, 11:54:00 amЦитат: IvAnA на 10 Ноември 2011, 11:41:37 amDecki aj srvarno da se dogovorime za dress code... Neso casual da bide ili taka troa podoterani da bideme? Da znam dali da picnam :p. HeheЈа ќе се облечам ко` за искачање http://i42.tinypic.com/28nmhj.jpg
Цитат: IvAnA на 10 Ноември 2011, 11:41:37 amDecki aj srvarno da se dogovorime za dress code... Neso casual da bide ili taka troa podoterani da bideme? Da znam dali da picnam :p. HeheЈа ќе се облечам ко` за искачање
Decki aj srvarno da se dogovorime za dress code... Neso casual da bide ili taka troa podoterani da bideme? Da znam dali da picnam :p. Hehe
Цитат: Nakolce на 09 Ноември 2011, 23:08:43 pmЦитат: Спенсер на 09 Ноември 2011, 22:52:24 pmЌе има ли ~18годишни дечки/девојки? да не штрчам само јас...? мејби атендинг... Не дај се генерацијо а Тешко дека ке убедам некоја да дојде....BTW ке се најде ли некој од ченто што ке иде? Да ме собере ако не од автокоманда?И една молба Да ми донесете налепница. Обавезно.Evo jas ke te soberam od Makpetrol kaj autokomadna SKODA so brci 1 e u sk toa sum jas biva??
Цитат: Спенсер на 09 Ноември 2011, 22:52:24 pmЌе има ли ~18годишни дечки/девојки? да не штрчам само јас...? мејби атендинг... Не дај се генерацијо а Тешко дека ке убедам некоја да дојде....BTW ке се најде ли некој од ченто што ке иде? Да ме собере ако не од автокоманда?И една молба Да ми донесете налепница. Обавезно.
Ќе има ли ~18годишни дечки/девојки? да не штрчам само јас...? мејби атендинг...
Цитат: ViksaSk на 10 Ноември 2011, 00:58:23 amЦитат: Nakolce на 09 Ноември 2011, 23:08:43 pmЦитат: Спенсер на 09 Ноември 2011, 22:52:24 pmЌе има ли ~18годишни дечки/девојки? да не штрчам само јас...? мејби атендинг... Не дај се генерацијо а Тешко дека ке убедам некоја да дојде....BTW ке се најде ли некој од ченто што ке иде? Да ме собере ако не од автокоманда?И една молба Да ми донесете налепница. Обавезно.Evo jas ke te soberam od Makpetrol kaj autokomadna SKODA so brci 1 e u sk toa sum jas biva??Еј викса ако поминуваш од кај автокоманда, ај и мене собери ме?
Па не сум во автокоманда бе, во козле сум. Ама ако поминува Викса да ме собери и мене
Море да те соберат двајца црници...................да би ...