Автор Тема: Golf Rallye  (Прочитано 381581 пати)

Отсутен 2fast4you

• Редовен
  • Пораки: 1797
  • Some drive to work ... I work to drive!!!
Одг: Golf Rallye
« Одговори #1935 на: 08 Февруари 2013, 23:17:38 pm »
Немој како Кизо и ти да се тетовираш ;D

;D ne mi paga na pamet ;)

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #1936 на: 08 Февруари 2013, 23:48:48 pm »
Толку ли е тешко да се свати дека ова е голф рели со многу појак мотор. Мислам дека е многу едноставно.

Највеќе мерак имам кога 2фаст ќе направи апдејт на странските форуми, обожавам да ги читам коментарите од луѓето. Од светски луѓе кои веќе имале проекти. Како им останува устата подотворена од македонски проект. Чуството е непроценливо.

Custvoto koga ke dobiete podrska od nekoj za nesto sto go rabotite so godini i nikako da go zavrsite , a vi zdosaduva i sakate samo da se otkazete i zaboravite na se ...
Eve vi primer na kolega od stranski forum koj mi go razubave denot :)
"Hi mate
Just read both your threads on here and know exactly where your coming from when you say in the mk2 rally's thread about wanting to give up at times....haha
I'm Matt with the wide bodied R32 mk on the r32oc with the the orange Lamborghini brakes  
You have to tell yourself it will be worth it, I know
Keep up the good work though bud and i will keep checking in. Good to know there's someone as mad as me
Cheers for the read mate, Top Stuff
Matt"
I prodolzenie :

"I'm going to be a little embarrassed when it comes to driving mine but as we both know 99% of people would like our cars but wouldn't cope with the blood, sweat and tears that's involved. I too have considered giving up but it's why we're end up with special drives.......
When your having a bad day mate, consider me as I'm probably having as bad a day  
Mine goes to paint Saturday hopefully and you always wonder if its ready etc. I had a major issue with clearance in the rear arches but we had it resolved. At the end of the day it's only metal......
Keep it up and think about driving it soon"

Podrska od covek koj znae kako mi e :P Site vikate ( no disrespect ) "edvaj cekam da izleze" a da znaete kolku jas cekam da izleze i da mu se naebam za celo vreme potroseno i site noki ne prespieni (mislejki kako sto), za site pari vlozeni... i ke se najde nekoj za nekoja bezvezna pricina da pocne da te pluka ??? zasto nesto ne si napravil kako sto treba (od negova gledna tocka ) a barem da bese nekoj kako ovoj tip, koj znae kako se pravi proekt i sto e se potrebno za vakov proekt .

Da ne go tupam mnogu ...za mene e najbitna podrskata koja ja dobivam od poveketo clenovi na ovoj forum i ke go iskoristam ovoj post ga vi se ZABLAGODARAM NA PODRSKATA !!! Se nadevam nema da ve razocaram i ke mozeme na krajot zaedno da mu se raduvame na ishodot na ova dolgo patuvanje ;)

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #1937 на: 09 Февруари 2013, 17:01:42 pm »
@2fast4you

Со задоволство го пратам твојов проект,и сакам само да кажам секоја чест-толку!

BTW: Викни некогаш ако ви треба помош-на пр. да изметам гаража и такви фини работи.    :D

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
« Одговори #1938 на: 09 Февруари 2013, 19:28:05 pm »
Аце собери ме и мене :D Макар и мажоретки да му бидеме да навиваме коа ќе заштрафуе :D Нема да го кара жена му со мушки ќе биде :D

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
« Одговори #1939 на: 09 Февруари 2013, 19:49:27 pm »
Чичо до сега немам коментирано во оваа тема но да знаеш ја следам со големо внимание и со нетрпени очекувам некоја нова слика и апдејт на голфчето. Сегаде раскажувам за проектов на 100 луѓе сум им ја покажал темава и сите беа воодушевени. Имаш морална подршка од мене (иако тоа и не ти е битно) :) Само напред и без нервози.

Еве ќе ти кажам една дешавка пред некој месец шо ми се деси на мене во автобус. Седам у 5ка и едни двајца позади мене раскажуваат за проектов. Едниот вика еј брат да видиш што глеав на фејсбук еден тип голф 2 го праи ненормално му стаил мотор од Леон ФР шал табла од 5ка абе лудница :) Вика одвај чекам да излезе којзнае ко ѕвер ќе биде тоа алал да му е на типот. Јас само слатко се потсмевнав.
Ете чичо за проектов се збори низ цел град и сите со нетрпение го очекуваат.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7609
« Одговори #1940 на: 09 Февруари 2013, 21:03:59 pm »
Во контекс на муабетот на Прч, и мене другарче пред некое време ми вика : Ејјјј да видиш човекот со рево што работи каков голф спрема, дркотници :D

Нема некој што малку од малку е во овој свет, а да не знае за ова ;) Само напред.

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #1941 на: 11 Февруари 2013, 09:49:50 am »
Eden mnogu interesen podatok sto vcera go postirase eden od moite kolegi (REVO Technik)

Seat Leon Cupra so Stage 3 ...100% stock engine, ATP GTX3076R turbo kit, Audi RS4 injectors, Revo PCV plate, 3" intake, Turbosmart Eboost2, Water/meth injection and Shell V-power i rezultat  ::)

Uffff jas sum zadovolen i so 450 na staza 3

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #1942 на: 11 Февруари 2013, 09:51:47 am »
Што би рекол Дени, таманка.

За до продавница, до пазарче евентуално.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #1943 на: 11 Февруари 2013, 09:54:35 am »
900Нм сакаш да кажеш дека извадила купра!?

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #1944 на: 11 Февруари 2013, 09:58:07 am »
Што би рекол Дени, таманка.

За до продавница, до пазарче евентуално.
:D
900Нм сакаш да кажеш дека извадила купра!?

569.1 Nm

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #1945 на: 11 Февруари 2013, 09:58:51 am »
А така! :) :) :) Се потресов...

Таманка.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #1946 на: 11 Февруари 2013, 12:17:21 pm »
Таман чичо ради полошо гориво кај нас 50 коња мање и ете ти 450 :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #1947 на: 11 Февруари 2013, 12:41:41 pm »
Таман чичо ради полошо гориво кај нас 50 коња мање и ете ти 450 :)
I jas taka mislam ;)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #1948 на: 11 Февруари 2013, 12:45:24 pm »
Имаш опција од Рево да добиваш мапи за различен квалитет/октански број на гориво?

Знам дека коли мапирани на право 100октанско гориво имаат проблем ако се возат на 95, 98 или на квази 100 октани.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен 2fast4you

• Редовен
« Одговори #1949 на: 11 Февруари 2013, 12:49:20 pm »
Имаш опција од Рево да добиваш мапи за различен квалитет/октански број на гориво?

Знам дека коли мапирани на право 100октанско гориво имаат проблем ако се возат на 95, 98 или на квази 100 октани.

Revo ima napraveno da mozes sam da gi doteruvas mapite. Ima eden ured koj se kupuva (SPS) I so nego steluvas : Boost, Timing i Fuel. Ima vrednosti od 0 do 9 i gi steluvas.