Пошто сум дивљак, ама си ги почитувам законите - решив да скокнав до вистински професионалци и да си монтирам Ксенон! Не дека јас не можам сам да си ги монтирам (пошто тоа ми е и струка, нели), туку дека вака монтираните имаат и гаранција (на работна рака и вградени делови), местат по незнам, мин. 10 ком. дневно, така да ова им е чиста рутина, а имаат и Warning Canceller-и во случај да затреба за ксенонот и позициите - како што и беше кај мене случај, за жал
, ама не бадијала рекле: Сиромавиот два пати плаќа
. Фала Богу не сум сиромав, а и не сум и без памет (бар сеуште) , а среќа и што отидов на право место со прави луѓе и од целава ситуација излегов генерално пресреќен! Зошто генерално?, па да не испадне дека се ми се погодило - има нешто за што ќе треба и корекција, нормално нели, НО за тоа нешто не е ни најмалку крива фирмата кај што бев клиент, туку мојата лоша перцепција за естетика
. ОК, да не должам, сигурно претпоставувате дека се работи за една од нашите најдобри компании во МК за авто електроника и се пропратно
, а тоа не е никој друг туку DOG SECURITY !!!
Додека ми ја „работеа“ Астрата
, ја искористив приликата и направив неколку слики кои на сите нас ќе ни помогнат подобро и од поблиску да го запознаеме нашиот пријател на форумот, а и сите до сега (бар за мене) непознати работи од типот на работно време, незнам, цени, артикли и тн. Пошто една слика-1000 зборови ... кај се сликите бе
Блазе си му на тој што би можел да им одолее на сите овие нешта, а како што гледате таман му е стигната стоката, магацинот преполн ..., па НАВАЛИ НАРОДЕЕЕЕЕ, ЈОШ МАЛО ПА НЕСТАЛОООООО