Автор Тема: Mitsubishi Lancer 1.5 MIVEC Invite  (Прочитано 178851 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
Одг: Mitsubishi Lancer 1.5 MIVEC Invite
« Одговори #240 на: 26 Декември 2011, 01:06:00 am »
Абе еве, прееска пар људи видоа на Веро, па нека кажат нивно мислење ако не ги мрзи (Сарач, Боки, Рики, Ѕ16...) :)

Што се однесува до спуштање, тешко веројатно... Некако не ми се верува дека ќе сакам да си ја уништам колава по нашиве улици, башка иам троа поприоритетни работи у наредниов период :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #241 на: 26 Декември 2011, 01:14:00 am »
Abe nemoras odma da gi seces.....probaj zalebi crn izolir vrz nekolku diodicki............i ke si odredis dali treba posvetlo ili potemnp
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #242 на: 26 Декември 2011, 01:16:45 am »
Прееска се чув со типчето од сервисот... веројатно во вторник ќе идам до таму, да средиме уште некои ствари успут ;)

Иначе, ми текна и на таа финта, со фолија врз нив да налепам, да се затемнат малце, ама мислам дека нема потреба... Ќе пробам да го средам моментот со палење на истите коа се отвара врата, па ќе видиме шо ќе биде :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #243 на: 26 Декември 2011, 01:22:39 am »
Jas sum poveke za varijanta da svetat celo vreme,ama kolku sto e mozno podiskretno
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #244 на: 26 Декември 2011, 01:26:55 am »
Се согласувам со тебе. Само шо прееска не сум пишал дека ќе пробам да светат и на отварање на врата, и после т.е. на контакт :)

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
« Одговори #245 на: 26 Декември 2011, 01:31:24 am »
Тоа светилките се топ испаднати кога ќе влезеш во кола автоматцццки ти излага Васка Илиева одпозади да те масира и пее и таман со црвеното светло ти го доловува моментот :)

Заборавив да пишам дека само се шалам :)
« Последно менување: 26 Декември 2011, 02:19:31 am bokicivic »

Присутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5547
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #246 на: 26 Декември 2011, 04:24:31 am »
Tino epten ekstra ispadnale, ostaj sto ti vikaat, ako ne se lazam vo EVO mislam deka go ima toj detal,ili pak mozebi sum videl nekoja slika od net, ne se sekavam bas.

Kolku te kostase ova, so se vnatresnoto osvetluvanje ako ne e tajna.
mislam znaesh zasto prasuvam;))))

Led vnatresnoto osvetluvanje, dali se gasi postepeno kako fabrickoto, ili sega naednas se gasi?
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7276
« Одговори #247 на: 26 Декември 2011, 05:57:01 am »
Мали промени направени данаска, врС Sir Lancerot:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

- сменето внатрешно осветлување со панел од 15 диоди - внатре е ДЕН! :D За разлика од претходно, сега имам и тек како искористливо осветлување.

Веле, многу убаво изведено .... keep up with the good tuning :):):):)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #248 на: 26 Декември 2011, 08:53:39 am »
Веле, многу убаво изведено .... keep up with the good tuning :):):):)

Тенкју тенкју ::)

Tino epten ekstra ispadnale, ostaj sto ti vikaat, ako ne se lazam vo EVO mislam deka go ima toj detal,ili pak mozebi sum videl nekoja slika od net, ne se sekavam bas.

Kolku te kostase ova, so se vnatresnoto osvetluvanje ako ne e tajna.
mislam znaesh zasto prasuvam;))))

Led vnatresnoto osvetluvanje, dali se gasi postepeno kako fabrickoto, ili sega naednas se gasi?

Не знам дали ЕВО има ваков момент или не, не ми е ни битно, не го праам заради тоа... Си ја праам колата за мој мерак, не за туѓ :) А и тек како ме радува што потезите јас што ги правам, најчесто наидуваат на позитивен фидбек од „широките народни маси“ :D

Црвеното осветлување се гаси одма, пошто е на контакт, а горе белите ЛЕД се гасат постепено.

Ќе го искористам правото да бидам буљаш и нема да кажам колку ме кошташе ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #249 на: 26 Декември 2011, 08:55:39 am »
Јас со црн маркер ги правам диодите што сакам да светат помалце, посебно смд. По безболно здравје.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #250 на: 26 Декември 2011, 09:55:37 am »
Јас со црн маркер ги правам диодите што сакам да светат помалце, посебно смд. По безболно здравје.

Лајк4е :)

Отсутен Sarach

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 698
« Одговори #251 на: 26 Декември 2011, 13:17:15 pm »
vele LIKE od mene, vo zivo super izgleda.......... samo da probas nokno vozenje po avtopat ili magistralen, da vidis dli ke ti smeta (da kratis nekoja dioda) ili ko so spomna so otvaranje na vrata da svetat site 12 a so palenje 6.......

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #252 на: 26 Декември 2011, 13:28:50 pm »
Јес јес, тоа веројатно утре ќе го средиме ;)

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
« Одговори #253 на: 26 Декември 2011, 13:48:54 pm »

Еве еден предлог од мене

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #254 на: 26 Декември 2011, 13:57:42 pm »
Боки, еве ја ќе ти поклонам такви за на Хондата, а на Лансерот нејќу вакви, ПРЕМНОГУ ќе го (ахем) „личат“... А и мене ЕПТЕН ми се (кашл, кашл) „свиѓаат“, ама ај си викам, тури ти вакви, а ја у име на некопирање на колегите клабери, ќе остаам Хондулето да ти биде уникатно со вакви декорации!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D