Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Toa sto nekoj raboti so zaguba ne znaci deka proizveduva losi avtomobili
Никој не рече дека произведуваат лоши,туку дека Хонда се подобри бидејќи овде станува збор за директна споредба помеѓу двете марки
Цитат: Matej на 10 Февруари 2012, 14:22:27 pmНикој не рече дека произведуваат лоши,туку дека Хонда се подобри бидејќи овде станува збор за директна споредба помеѓу двете марки Taman se razvi nekakov konstruktiven razgovor...povtorno poezija.
Цитат: Matej на 10 Февруари 2012, 14:22:27 pmНикој не рече дека произведуваат лоши,туку дека Хонда се подобри бидејќи овде станува збор за директна споредба помеѓу двете марки Да, и јас кога носам кафеави кондури Спаркот ми развива 160кс и 400нм.
Цитат: Falanga на 10 Февруари 2012, 14:50:27 pmЦитат: Matej на 10 Февруари 2012, 14:22:27 pmНикој не рече дека произведуваат лоши,туку дека Хонда се подобри бидејќи овде станува збор за директна споредба помеѓу двете марки Да, и јас кога носам кафеави кондури Спаркот ми развива 160кс и 400нм.А јас глуп, купувам опрема за тјунинг...
Odgovor na Honda:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: marsher на 10 Февруари 2012, 14:51:40 pmЦитат: Falanga на 10 Февруари 2012, 14:50:27 pmЦитат: Matej на 10 Февруари 2012, 14:22:27 pmНикој не рече дека произведуваат лоши,туку дека Хонда се подобри бидејќи овде станува збор за директна споредба помеѓу двете марки Да, и јас кога носам кафеави кондури Спаркот ми развива 160кс и 400нм.А јас глуп, купувам опрема за тјунинг... Само потруди се да „Никој не рече дека произведуваат лоши,туку дека Хонда се подобри бидејќи овде станува збор за директна споредба помеѓу двете марки“ и веднаш твојата кола ќе биде подобра од Вејрон + Галардо заедно.